Näin taas viime yönä hyvin omituista unta. Alunperin olin mukana jossain tosi tv-ohjelmassa, jossa olimme merirosvoja ja purjehdimme pitkin meriä. Välillä kävimme maissa ryöstöretkillä ja kapakoissa. Kilpailun edetessä porukan piti vähentyä ja tämä tapahtui miekkataistelulla, jonka päätyttyä pelistä pois pudotettava kilpailija heitettiin yli laidan -haiden syötäväksi. Osa pudonneista yritti kiivetä takaisin laivaan, mutta heidät tyrkättiin takaisin. Julmaa.

Sitten uni vaihtui. Olin töissä, opetin aivan samoja oppilaita kuin nytkin ja samat ihmiset olivat työkavereitani. Tai siis melkein. Paikalla olivat myös Greg Grunberg (eli sama setä, joka esittää Aliaksessa agentti Weissia) sekä Big Brotherin Perttu. Monet tapahtumista ovat täysin hämärän peitossa, enkä edes tiedä miksi ja miten Perttu ja Grunberg paikalla olivat saapuneet.

Olen koko päivän naureskellut unelle, erityisesti niille osille, jotka muistan. Vaikka tosi tv-osuus olikin aika julma, oli se myös koominen. Ehkä minusta tulee isona merirosvo...

Ottaen huomioon viime öiden unien laadun, voisi olla melkein kannattavinta olla menemättä nukkumaan.  Väsymys vain rupeaa ottamaan yliotteen. Tuleva yö olisi kiva nukkua ilman mitään unia.