En vain oikein tiedä, että mitä...

Joulu lähestyy huimaa vauhtia. Poden hienoista kriisiä muutaman ihmisen joululahjan suhteen -en ole vielä löytänyt muutamalle ihmiselle sellaista lahjaa kuin haluaisin. Viikonloppuna kummitädin kanssa jouluostoksille (pitäähän jostain traditiosta pitää kiinni), joten toivottavasti sitten löytyy.

Töitäkin vielä muutama päivä ennen lomaa. Ensi viikkoa nyt ei voida sanoa normaaliksi, tunteja kun on paljon vähemmän (kai) ja muutenkin ohjelma on vähän poikkeuksellista. Lähestyvä loma kyllä näkyy jo. Moni on loman tarpeessa, myös minä... Harmi, että pitää mennä heti uuden vuoden jälkeen takaisin.

Ari ja Sirpa kävivät tänään kylässä. Oli hirmuisen kivaa nähdä. Sain hieman etukäteen Waltarin Sinuhe Egyptiläisen, ooh! Vielä kun ehtisin ruveta tuota kahlaamaan... Jos vaikka lomalla olisi aikaa. Saimme taas enon kanssa hienon keskustelun aikaiseksi komisario Palmusta. Ikuisuus-aihe. Aina mukavaa tajuta, kuinka mukava tämä enoni onkaan. Toisesta ei voi niin samaa sanoa...

Ylähuuleni on kuiva. Outoa. Rasvaan koko ajan, muttei tunnu auttavan. Lisäksi niistän edelleen aika aktiivisesti. Voisi jo loppua. Näiden lisäksi vatsassani on edelleen muutama sangen omituinen naarmu, entisen tunnistamattoman arven lisäksi siis. Outoa.

Sekoilin tuossa aiemmin lahjakkaasti. Luin ystävieni blogeja ja jotenkin jossain vaiheessa onnistuin sekoittamaan tekstit ja henkilöt. Kummastelin suuresti, mutta onneksi ajattelin jättää kommentoinnin myöhempään. Lukiessani uudelleen huomasin virheeni. Loistavaa. Tämän lisäksi eilisen ja tämän päivän aikana Kairosta on tullut valtio ja kuningas on hevosen isä. Onneksi se loma alkaa kohta... Ainakin oppilailla on ollut hauskaa - minun kustannuksellani.

En osaa taaskaan nukkua. Yhtä flippailua. Näen mitä oudompia unia ja heräilen jatkuvasti. Ärsyttävää. Tahdon nukkua kunnolla...

Haluaisin kovasti soittamaan. Nuotteja kun nyt on, aikaa vain pitäisi löytää. Huomenna ei käy, pääsen hierojalle. Erittäin hyvä, niska ja hartiat paukkuvat taas aika pahasti. Mutta ehkä ensi viikolla olisi aikaa?

Pitäisi mennä suihkuun. Jos menisi aamulla, ei tarvitsisi nukkua hiukset märkinä ja tapella afro-kampauksen kanssa ennen töihin menoa. Jos taas menisi nyt, niin ei tarvitsisi jäädyttää hiuksia aamulla. Ehkä menen nyt...

Jokin ärsyttää. Tai ehkä monikin asia. En vain tiedä oikein että mikä... Ehkä olen vain väsynyt.

"Little glass boy with a little glass girl trying their best to destroy what's in their little glass world. And the little glass boy makes another bad choice, he needs a little glass girl to save his broken glass world..."