Päivät ja rytmit ihan sekaisin. Luulen koko ajan eläväni maanantaita ja olin äsken tosi pettynyt, kun televisiosta ei tullutkaan Täydelliset Naiset. Ei sillä, C.S.I. on myös hyvä. Lisäksi unirytmini on vinksahtanut. Valvoin ties miten pitkään viime yönä ja puuduin jossain vaiheessa töiden jälkeen. Nyt väsyttäisi, mutta luultavasti kohta ei. Olisi ehkä kannattavaa mennä heti nukkumaan, mutten millään viitsi.

Piti nyt vielä hieman kommentoida eilisten Linnan juhlien pukuja, kun aiheesta oli töissäkin niin kovasti puhetta. Janina Vilenin puku oli uskomattoman kaunis, ehdottomasti yksi suosikeistani. Tykkäsin kovasti myös Hanna Pakarisen puvusta. Tanja Karpelan, Assi Koiviston sekä Kirsti Paakkasen puvut olivat aivan järkyttäviä. Muutenkin havaitsin eilen, että ne puvut, joita Jaakko Selin ylisti olivat mielestäni rumia. Yksinkertaiset puvut vain ovat usein kauneimpia.

Anni Sinnemäen pukua en onnistunut kunnolla näkemään. Harmi, sillä hänen pukunsa olisin oikeasti tahtonut nähdä. Monestakin syystä.

Kävin tänään töiden jälkeen kirjastossa. Löysin nuotteja (esim. Kaija Koo!) sekä muutaman kirjan. Joukossa oli myös Tove Janssonin novellikokoelma. Tekisi mieli ruveta lukemaan, mutta nukkumisen kannalta idea ei ehkä ole hyvä...

Nuottien löytäminen oli erittäin mukavaa. Vielä kun olisi aikaa joskus mennä soittamaankin. Huomenna ei ehdi, mutta se ei haittaa. Huomenna nimittäin parturi. Saan hiukset värjättyä ja ehkä hieman lyhennettyäkin. Tämän hetkinen kampaus kun näyttää kamalalta.

En jaksa niistää, en jaksa yskiä. Ihan kuin sekään olisi minusta kiinni...

Enää kaksi päivää töitä. Vaikea tajuta, kun elää maanantaissa. Ei sillä, en vastusta viikonlopun saapumista.

"Mitä jos Sinut näkisin? Hymyilisitkö vain väkisin vai ihanasti niinkuin silloin? Vai tuntisitko ees?"