Vietettiin sitten eilen pitkästä, pitkästä aikaa tyttöjen iltaa Jaanan ja Anskun kanssa. Alkuilta vietettiin Anskulla saunoen ja aloitellen sekä maailmaa parantaen. Jossain vaiheessa suuntasimme Feveriin. Ilta oli hieno ja kiva, ja Alliancen (toivottavasti kirjoitin oikein) keikka oli kerrassaan mainio. Jaana ei turhaan ollut sitä bändiä hehkuttanut. Ja hieman Teemu Brunilan näköinen poika hymyili minulle, ooh. Ilta venähti oikein urakalla ja nukkumaan päädyttiin joskus puoli kuuden maissa aamulla. Mutta oli kivaa. Ihanaa huomata, että on niin hienoja ystäviä kuin tytöt ovat. <3

Olin taas ihan toivoton tapaus loppuyöstä. On vain asioita, joissa olen mahdoton. Tiedän sen ja en siitä pidä. Tiedän myös ajattelevani liikaa. Ei sovi minulle. Niin se vain on. Joulupukki, toisitko korjausta tilanteeseen? Juttu hoidettiin "hieman" teinimäisellä tavalla, mutta eipä voi mitään. Toisaalta...kai se pitäisi ajatella, että ompahan edes jotain tehty (vaikka kunnia ja kiitos kuuluukin Jaanalle, ei minulle) sen normaalin kaavan sijaan... Mutta se siitä. Saa nähdä sitten.

Vieläkin hieman väsyttäisi. Yöunet jäivät hieman lyhyeksi, heräsin aamulla ennen puolta yhtätoista, kun Jaana lähti jouluostoksille hyvin innokkaan näköisenä. Nukuin kyllä tuossa päivällä vajaan pari tuntia (ei olisi toisaalta kannattanut, luulin tajunneeni muutaman asian eikä se oikein ilahduttanut), mutta olo on aika nuutunut. Mutta eiköhän se tästä. Pääasia että eilen oli kivaa.

Huomenna kummitädin kanssa jouluostoksille. Muutama lahja tuottaa päänvaivaa, toivottavasti löytyy jotain mukavaa. Ja pakettejakin pitäisi tehdä. Lisäksi hieman pohdittiin alustavasti, että jos menisi huomenna laulamaan joululauluja. Olisi mukavaa, ääni kylläkin on aika vähissä. Täytynee katsella huomenna tarkemmin.

Taas nälkä. Syömään. Riisipuuroa. Mielessä oli vielä pari juttua, mutta ehkä myöhemmin.