Mummin juhlat ohitse. Juhlat sujuivat hyvin, tunnelma oli mukava, ruoka oli hyvää ja päivänsankari näytti oikein tyytyväiseltä ja onnelliselta. Yhteenkään henkilöön ei palanut hermot (muutaman kohdalla vähän pelkäsin) ja ihmiset viihtyivät. Myös booli oli oikein hyvän makuista, vaikken kuskin ominaisuudessa muuta kuin hieman maistanut. Jos otan, en aja ja niin edelleen...

Näin taas pitkästä aikaa toista isotätiäni, Raakelia. Aivan ihana ihminen. <3 Ehdimme jutella paljon ja sain taas korvaamattomia elämän ohjeita. Raakel vain on niin sydämellinen ja lämmin ihminen. Toivottavasti ehtisin hiihtolomalla piipahtaa hänenkin luonaan...

Äiti ja isä sekä aika moni muukin lähti jatkoille kaupunkiin. Itse tulin viemään auton pois, vaihdan vaatteet ja jatkan matkaa. Suunnitelmissa ensivierailu Ellun kämpälle, jonka jälkeen ajateltiin mennä myös kaupunkiin jonnekin istumaan.

Moni asia on ärsyttänyt tässä viime viikkoina. Viime viikonloppu meni rattoisasti ja nytkin on oikein hyvä fiilis. Toivottavasti tulee kiva ilta.

Lopuksi hieman keskiolutjatsia, olkaa hyvät!

"Kotiinkin jo tahtoisin, soittaa kun mä yritin puhelin oikein kädessä pysynyt ei. Oli liian monta katua näkemättä, liian monta syntiä nuolematta. Kiinni jäin ja katsoin vain mihin tie minut vie, mihin vie.  Varjoissa vapaan maailman, varjoissa vapaan maailman. Et päivän valoa Sä täällä koskaan nää, jos Sä tänne synnyit, Sä tänne jäät."