Nykyään voisi jokaisen kirjoituksen aloittaa toteamalla, etten ole kirjoittanut pitkään aikaan. Antaa olla. Jätän sen kirjoittamatta.

Vielä viikko töitä ennen lomaa. Ensi sunnuntaina siirryn Helsinkiin, enkä todellakaan malttaisi odottaa.

Edellisviikko meni jotenkin käsittämättömän nopeasti. Ehkä töissä jatkuva kiire selittää tilannetta. Toisaalta, olipahan tekemistä. Vastaavasti viikonloppu on sujunut paljon hitaammin, mikä ei oikeastaan ole ollut lainkaan harmillista. Näin perjantaina Jaanaa, kävimme lenkillä ja pohdimme pariskuntien käyttäytymistä. Eilisen päivän taas vietin Eetun seurassa vieraillen kirjastossa ja puistossa.

Eilinen ilta meni viiniä juodessa ja liikaa ajatellessa. Tajusin muutaman asian viiltävän kirkkaasti, mikä ei välttämättä ollut hyvä asia. Viikko aikaa saada jotain kasaan, vaikka koko ajan epäilyttää enemmän ja enemmän. Välillä tuntuu, että jos joku irroittaisi pään, niin voisi olla hyvä. Pitäähän sitä jostain stresssata, vatsaan koskeminen olikin tylsä aihe...

Aamulla totesin sen taas; öiseen aikaan pohditut asiat, ongelmat, ratkaisut ja kaatuvat seinät näyttävät aina hieman vähemmän pelottavilta. Asiat ovat samalla tavalla, mutta suurimmat möröt odottavat taas pimeään tuloon asti. Stressaan silti. Tämä päivä on kuitnekin sujunut sangen leppoisasti. Ajattelin jossain vaiheessa siivota, mutta inspiraatio moiseen asiaan katosi eikä ole vielä suostunut palautumaan. Eilen ajattelin myös, että voisin mennä luistelemaan. Tuota lunta nyt on kuitenkin satanut koko päivän eikä umpihangessa luistelu innosta. Sekin siirtyy. Olen siis lähinnä lojunut sängyllä ja lukenut "Leila ja Annukka - Tanssii kaikkien kanssa"-kirjaa. Loistavaa viihdettä, repeilen jatkuvasti. Harmi, ettei ko. ohjelmaa enää tule YleX:ltä.

Huvittelin tuossa aiemmin seuraamalla naapurin kissojen touhuja. Eräällä naapurilla on kaksi kissaa, jotka olivat talutushihnoissa ulkoilemassa. Huvittavia otuksia. Toinen heistä varsinkin tuntui kärsivän siitä, että tassut kastuivat lumesta. Ei sillä, että minulla tylsä elämä olisi.

Tekisi kovasti mieli jotain makeaa. Ehkä täytyy mennä etsimään -ja jatkamaan kirjan lukemista.