En erityisemmin pidä tuosta mainoslauseesta, mutta todistin sen tänään ainakin osittain paikkaansa pitäväksi. Olen syönyt koko päivän jotain epämääräistä moskaa, jonka olisi voinut jättää syömättä, ja ollut suoranainen hirviö koko päivän. Voi siis johtua muustakin kuin vain ruokailutottumuksista, mutta ihan hyvä, että olen ollut koko päiän käytännöllisesti katsoen vain itseni seurassa. Päädyin tuossa aiemmin illalla syömään ihan oikeaa ja maukasta ruokaa, jonka jälkeen on ollut ainakin hieman parempi mieli.

Lomaa käy vähiin, aamulla pitäisi kiltisti palata työpaikalle. Yhtään ei juuri nyt huvittaisi, varsinkin kun odotettavissa on suurella todennäköisyydellä perinteinen loman jälkeinen kaaos. Haluaisin vain nukkua ja nukkua sekä väijyä ensi yönä hieman Oscar-gaalaa. Mutta ei.

Loma tuntui menevän taas yhdessä hujauksessa. Palauduin perjantai-iltana Helsingistä ja siitä lähtien olen elänyt jossain kuopassa, mikä ei ihan vastaa todellisuutta. Täältä nouseminen vain taas ottaa hieman koville.

Mutta niin. Loma oli erityisen kiva. Rahaa paloi kiitettävästi (kuten arvata saattoi), mutta ompahan ainakin hieman jotain uutta ja kivaa. Lisäksi Kauppatorin hopeajuhlat olivat aivan sanoinkuvaamattoman hieno kokemus. Viivyimme urhoollisesti loppuun asti, vaikka jossain vaiheessa harkitsimme lähtevämme sulattelemaan varpaitamme. Upea yö ja monta hienoa esiintyjää. Lisäksi tunnelma oli aivan vertaansa vailla ja esiintyjät hyviä, joten pakkanen oli sivuseikka. Varpaatkin toipuivat hyvin.

Muutenkin viikko sujui hyvin. Näin myös pariin otteeseen Tarua ja oli mukavaa. Edellisestä näkemisestä olikin jo aikaa, joten jo oli aikakin. Keskustelin Tarun puolesta ihmisten kanssa netin välityksellä (ja aiheutin ehkä hieman hämmennystä) ja taittelin paikkakortteja. Toivottavasti lauantai sujui heillä hyvin.

Tuntuu, että pitäisi tehdä jotain järjellistä, mutta energiaa ei tunnu olevan. Haluaisin vain nukkua. En ymmärrä, kuinka muka voi väsyttää. Ehkä paluu arkeen vaikuttaa tähänkin...

Tämä kirjoitus ei nyt oikein ole toimiva. Jostain syystä ei nyt vain irtoa, mikä on hieman harmillista. Olisi voinut olla ihan hyvä hieman "vuodattaa", mutta jäänee nyt väliin. Aivot lopullisesti narikkaan, Amazing Race näyttää taas alkavan...

Niin, ja kirjeeni ei ainakaan toistaiseksi ole aiheuttanut kaaosta. Saa sitten nähdä, onko tämä vain tyyntä myrskyn edellä. Jollakin tapaa se ilmeisesti kuitenkin vaikutti...

"Mä luulen, et kaikki meistä etsii täyttymystään. Se voi vaatia paljon. Se voi rikkoa paljon. Mut voisinko mä tyytyy vähempään? Voisinko mä sen kanssa elää?"