Suunnitelmat toteutuivat eilen ja päädyimme Tarun kanssa Lutakkoon katsastelemaan keikkailua.

Ensinnäkin, oli hirmuisen mukavaa nähdä Tarua, edellisestä kerrasta on jo aikaa. Toiseksi, kävin Lutakossa ensimmäistä kertaa sen suuren remontin jälkeen. Toimivaa, kyllä.

Esiintyjinä toimivat Matti Johannes Koivu (tuttavallisesti Juhannuskoivu) sekä Stella. Jälkimmäistä pääasiallisesti menimme katsomaan, mutta tuli myös Juhannuskoivun esitys odotellessa nähtyä. Hienoista myötähäpeää, mutta kuitenkin jäi hyvä mieli. Yhden ainoan biisin tiesin kuulleeni aiemminkin, kuten reaktioista päätellen moni muukin yleisöstä. Laulajasetä liikkui hassusti lavalla ja kosketinsoittaja oli hyvin peloittavan näköinen (ihan totta!).

Stella täytti kaikki odotukset ja jopa ylitti ne. Aiemmin en ole kyseistä bändiä nähnyt, mutta aivan loistavia olivat (toistekin voisi nähdä). Soittivat biisejä molemmilta levyiltä ja tottakai haluan nyt entistä enemmän hankkia sen uudemman levyn. Hienoa musiikkia, hyvä tunnelma. Ihanaa. <3

Odottelen tässä, jospa Taru vastaisi viestiini. Puhuttiin eilen alustavasti, että jos menisi tänään käymään Yläkaupungin yössä. En jaksaisi istua täällä koko iltaa, eli ihan mielelläni voisin lähteä. Improa ainakin olisi kiva käydä katsomassa, samoin montaa muutakin.

Huomenna ristiäiset. Täytekakku on koristelua vaille valmis, mikä jääkin huomiseen. Päätin viedä kakun ja oheistarvikkeet Palokkaan, pääsen helpommalla. Ja ihan varmasti olen unohtanut jotain oleellista, mikä liittyy huomiseen. En vain muista.

"Liekki luo tunnelmaa, kohta ihoa tatuoidaan. Sattuu sitä katsoa. Ei oo päiväkirjoja vaan ennustaa merkit myös tulevaa. Sattuu Sua katsoa..."