Kyllä, melkein kuukausi on vierähtänyt edellisestä päivityksestä. En tiedä, onko minulla oikeasti ollut niin kiire. Tämä on vain jäänyt. Ja tuskin tänä aikana mitään kovin suurta ja mullistavaa on tapahtunut. Tässä kuitenkin pieni tiivistelmä menneestä.

- Pääsiäisenä syntynyt pieni mies voi hyvin ja on hurmannut kaikki. Tällä hetkellä työnimenä toimii Jäppinen, tuonne 21. kuluvaa kuuta asti, jolloin oikea nimi selviää. Yritän kovasti kehitellä ristiäislahjaa, ideoita kun ei liiemmin ole. Onhan tässä muutama päivä aikaa...

- Hakupapereita olen kovasti lähetellyt ja tuossa pöydällä odottavat yhdet vielä täyttämistä ja lähettämistä. Pääsykoekirjankin sain hankittua ja sitäkin olen tässä koettanut tavailla. Hidasta, hidasta. Teksti maistuu puulta, eikä uppoa päähäni. Toisaalta, todennäköisyys edes saada sitä kutsua on hyvin pieni. Lienee turha kamalasti tästä stressata.

- Kevät on saapunut, samoin siitepölyt. Kiitos taas allergialääkkeiden keksijälle, vaikkeivat ne kovin hyvin tehonneetkaan. Auringostakin on päässyt nauttimaan ja kaikki sadat pisamani ovat saapuneet. Nyt vain ihan jo luonnonkin puolesta sadetta toivoisi -ja kyllähän se tuota hengittämistäkin helpottaisi...

- Töissä on sitä samaa vanhaa, mitä ennenkin. Voimat loppuvat itse kultakin ja se näkyy -monella eri tavalla. Muutama perjantai oli täysin painajaismainen ja kaikki purkautui tiettyjen tuntien jälkeen hysteerisesti käsiin. Kiitos vain ihanille työkavereille, ilman heitä kaikki olisi oikeasti hajonnut käsiin. Nyt tilanne on jo hieman rauhoittunut.

- Pääsin muuten tuossa ennen vappua viikoksi Elixialle kuntoilemaan. Oli hirmuisen kivaa ja monenlaista pääsi kokeilemaan. Harmi vain, ettei budjetti salli moista harrastusta. No, sitten joskus jos rahaa on, niin jäsenyys olisi oikein mukava.

- Kävin viime viikon keskiviikkona testaamassa Rosson uuden ruokalistan ja syömisen jälkeen katsastamassa "Saippuaprinssi"-elokuvan. Alunperin on ko.elokuvaa aikonut katsoa, mutta PAM tarjosi jäsenilleen mahdollisuuden katsoa sen ilmaiseksi ja koska äiti kuuluu kyseiseen liittoon, pääsin aveciksi. Ruoka oli hyvää, samoin viini ja elokuvakin oli parempi mitä odotin. En tiedä, kuinka paljon puolikas viinipullo laski naurukynnystä, mutta hyvin leffa upposi. Outi Mäenpää oli aivan loistava (hihittelin repliikeille monta päivää) eivätkä Mikko Leppilampi ja Pamela Tolakaan huonoja olleet. Ja ne Leppilammen "saippuasarja-tuijotukset", hervotonta.

...Saattaa olla, että jotain muutakin on tapahtunut, mutta tuskin mitään mainittavaa. Lähinnä vain jotain pinnallista.

Juttelin Nikon kanssa tuossa aiemmin illalla puhelimessa. Santahaminasta soitteli, hih. Kadettikoulun pääsykokeet menossa, eli kovasti peukkuja pidetään.

Oli vielä mielessä jotain. Pitäisi ehkä kirjoittaa useammin. Nyt vain on jotenkin seis-olotila. Saattaa osittain johtua eilisestä; migreenikohtaus iski ja sen verta pahasti, että tupla-annos lääkettä vasta tehosi. Olin siis vielä tänä aamunakin tokkurassa, tai siltä ainakin tuntui.

Voisi yrittää mennä nukkumaan.