Päädyin todellakin Helsinkiin keskiviikkona. Oli kivaa, vietimme miltein koko ajan tosin Espoossa, mutta oli hauskaa. Maisteltiin hieman alkoholia, torstai pyhitettiin hengailulle ja perjantaina shoippailtiin enemmän ja vähemmän. Itse ehkä enemmän, pankkitilin saldoa ei uskalla vilkaista. Mukaan tarttui laukku, paita, mekko (yllättävää?), yhdet housut, alusvaatteita ynnä muuta.

Ja tottakai perjantaina oli pakko lähteä Kauppatorille katsastamaan Lordi. Käytiin aluksi hakemassa vauhtia Dublinerista (edelleen kiva paikka, tykkään kovasti), piipahdettiin Kauppatorilla ja sitten seikkailtiin hieman Punavuoressa etsimässä auki olevaa kauppaa. Lopuksi päädyimme keskelle järjetöntä tungosta, jossa liikkuminen onnistui hyvällä onnella ja imun avulla. Saksalaisilla sedillä oli kivaa, happi tuntui loppuvan ja muutama mustelma löytyi näin jälkikäteen. Jossain vaiheessa kirottiin, että pitikö tulla, mutta loppujen lopuksi fiilikset olivat tyytyväiset. Olen siis nähnyt Lordin livenä, hih.

Erityisen hilpeää oli palautuminen takaisin Espooseen perjantai-iltana. Sekoitimme hieman kellonaikoja ja päätimme hieman urheilla. Kassi oli erityisen hieno, ruokailla voi kävellessäkin, puskat tulivat tutuksi ja naurettua paljon. Anskulle kiitoksia seurasta, rentouttavaa oli. Myös kissat hurmasivat, vaikka sitten hyvin tukossa olinkin. Kaikki kolme olivat hyvin hurmaavia, vaikka Sintti yrittikin aina häiritä nukkumistamme.

Tarua en ehtinyt valitettavasti tällä reissulla nähdä, paitsi vilaukselta Lordin keikan jälkeen. Paulusta taas en nähnyt lainkaan, koska hän oli täällä päin. Harmitus. Tahtoisin oikeasti nähdä sitäkin poikaa...

Palauduin lauantaina takaisin. Kävin kosmetologilla käyttämässä lahjakortin, joten nyt kulmat ja ripset ovat hyvin. Kosmetologi siisti kulmakarvat vahalla, mikä ei ihme kyllä sattunut niin paljoa kuin pelkäsin. Lopputulos on hiano, vaikkakin kulmakarvojen ympärys on vielä hieman turvoksissa ja toinen puoli näyttäisi ehkä hieman mustuvan...

Eilen illalla taas pitkä odotus palkittiin, Semmarit siis olivat keikalla Jyväskylässä. Mielettömän upea, aivan järisyttävä! Monta uutta biisiä (oikein mainioita) ja mukaan oli mahdutettu vanhojakin helmiä. Aivan mahtava pari tuntia. Sanat nyt eivät riitä ylistämään. Tunnelma oli kuitenkin mahtava, show upea eikä seurassakaan valittamista ollut.

Tänään treffailin Jaanaa useamman tunnin. Tuli taas juteltua ihan urakalla, pohdittua elämän omituisuuksia ja naurettua paljon. Suunniteltiin myös hieman kesää ja ihmisten näkemistä ("lämmittelyä"). Lisäksi sivulauseissa voi tulla esiin mielenkiintoisia asioita. Hirmuista salaliittoa ihmisten selän takana. *naureskelua*

Olo on hyvin rentoutunut. Olen edelleen aika tukossa, mutta muuten. 5 päivää töitä, mitä ei pidä ajatella. Huominen varmaan menee naureskellessa eiliselle keikalle, tiistai ollaan Tampereella luokkaretkeilemässä. Olo muuttuu varmasti haikeaksi, tiedän sen. Tulen tästä vuodattamaan varmasti myöhemmin.

Niin, ja ensimmäisellä lomaviikolla lähden Kemiin. Pääsykokeet. En oikein ole vielä sisäistänyt, en tiedä miten suhtautua.

Kohta jännittämään Amazing Racen finaalia.