Todellakin, nyt on jo juhannus. Melkein hirvittää, että mihin alkukesä taas hävisi. Kohta tulee taas syksy...

...joskin tällä hetkellä se ei tunnu pahalta ajatukselta. Muutosta edelliseen päivitykseen on tullut sen verran, että pääsin varasijalta sisään. Olen siis elokuun loppupuolella taas virallisesti opiskelija. Ihan hirmuisen hienoa! Ja tiedän sen, että siellä on ainakin yksi tuttu ihminen. Ihanaa, näkee sitäkin tyttöä ensi talvena paljon enemmän.

Samalla tavalla kesäinen fiilis kuin viikko sitten perjantaina. Kävimme todellakin katsastamassa Semmarit Jämsässä ja kyllä kannatti! Aivan mahtava keikka eikä seurassakaan mitään vikaa ollut (vaikka yöllä niistä kerroinkin hankkiutuvani eroon). Lisäksi näki muutamaa entistä työkaveria (lievitystä vieroitusoireisiin) ja toinen heistä aiheutti leukojen loksahtelua ja suurta kiitollisuutta. Toiset vaan ovat niin mahtavia tyyppejä!

Kuten äskeisestä voi päätellä, kaipailen hieman töihin... Kaipaan sekä oppilaita että niitä työkavereita (kovasti, paljon), mutta myös sitä tunnelmaa ja fiilistä. Kaipaan sohvalla elbailua ja kahvin ylenmääräistä juomista ja laaduttomia juttuja ja laulamista ja kaikkea. Onneksi tiedän, että pääsen käymään siellä taas syksyllä...

Viime viikonlopusta vielä sen verran, että grillailimme lauantaina (voiko grillissä tehdä popcornia?) ja samalla tietenkin näki myös ihmisiä. Kivaa. Maija Vilkkumaata emme tosin selvinneet katsomaan, mutta menihän se ilta noinkin ihan rattoisasti.

Viettelen juhannusta ihan itseni seurassa kotona huolehtien nestetasapainosta. Marika tosin pääsee reilun tunnin päästä töistä ja tarkoitus olisi hieman kehitellä jtn... Kuulostaa lupaavalta.

Ensi viikolle paljon ohjelmaa, mutta vielä mahtuu. Huomenna tyttöjen iltaa täällä, kivaa. Ja viikon päästä sunnuntaina poistun Romanian lämpöön. Kivaa.

Nyt valmistautumaan pusikoissa hiipimisiin. Mitähän tästäkin tulee...?