Ulkona sataa vettä. Ei tosin niin paljoa, kuin tuossa aiemmin, mutta sen verran, että siitä voi sanoa.

Juhannus oli ja meni. Vietin perjantaina aikaa aluksi Marikan ja lopulta aika monen muunkin ihmisen kanssa. Oli kivaa ja oli kiva nähdä ihmisiä. Lauantaina taas vietimme Jaanan kanssa tyttöjen iltaa. Saimme aikaan sinistä ja vahvasti alkoholilta maistuvaa (piti sekoittaa joka välissä) boolia. Ohje on edelleen tallessa, tärkein kohta lienee, ettei sitä kuulu tarjoilla ruisleivän kera. Mutta myös lauantaina oli kovin mukavaa.

Sunnuntaina käytiin pelailemassa järvessä, maanantaina tyttöjen kanssa syömässä ja eilen Antilla pelaamassa Monopolia (en muuten edelleenkään voi sietää sitä peliä). Ihmisten näkeminen on ollut kivaa, joskin sitä yhtä olisi ollut kiva nähdä vähän rauhallisemmissa olosuhteissa. Mutta kuitenkin. Varsin sosiaalinen olen siis ollut. Ja tänään treffailin vihdoinkin Nooraa (edellisestä kunnon tapaamisesta lienee puolisentoista vuotta) ja Mikkoa ja Vuokko-koiraa. Viimeksi mainittu oli oikein söpö. Ja Nooran kämppä on enemmän kuin ihana.

Olen tässä pari päivää hajoillut ihan 6-0. Toissayönä onnistuin vetämään itseni ihan piippuun ja ihan vain itseni ansiosta. Seurauksena oli tunnin hysteerinen itkukohtaus, jonka aikana toivoin varmaan enemmän kuin ikinä, että joku pitäisi kädestä ja kertoisi, että "kyllä sä pärjäät". Ihan tyhmää. Väitän vaan, että oon väsynyt tai stressaantunut tai käyn vaan muuten pahasti ylikierroksilla. Kun ei tämä ihan normaalia omaa käyttäytymistä ole.

Yritin tänäänkin tehdä syksyn hyväksi jotain. Ei kovin lupaavalta näytä. Eräs "pikkuseikka" vaikuttaa liikaa, jotta valoisalta näyttäisi. Homma jatkukoon, vaikka välillä on käynyt jo mielessä unohtaa koko seikka.

Otetaanpa loppuun jotain positiivisempaa. Sunnuntaina lähtö Romaniaan. Kaikki etukäteissysteemit pitäisi nyt olla valmiina, enää pitäisi pestä pyykkiä ja pakata jossain välissä. Ja tänään pelaamani Ice Age2 (xbox) oli aivan huippu. Ja lisäksi näin Pirjoa ihan sattumalta, mikä oli myös kivaa.