Palauduin sunnuntaina takaisin Suomeen. Reissu oli oikein mukava ja erityisen rentouttava. Romania oli paikkana hieno ja ihmiset hirmu ystävällisiä. Paljon aurinkoa (ensimmäisten päivien järjettömän myräkän jälkeen), merta, hiekkaa, uiskentelua, hyvää ruokaa ja juomaa. En tällä kertaa polttanut itseäni, onnistuin kuitenkin saamaan väriä pintaan. Nautin. 

Nyt olen yrittänyt palailla arkeen ja jatkaa lomailua kotosalla -sekä tottakai pestä pyykkiä. Hieman outoa olla täällä, mutta kuitenkin oli ihan kiva palata.

Näin eilen Ellua pitkästä aikaa. Näimme tosin Joonaksen valmistujaisissa, mutta eilen sitten vähän paremmalla ajalla. Kävimme kävelyllä ja jäätelöllä, ja lopulta lenkkeilimme kaatosateessa ja ukkosmyrskyssä takaisin. Vesi ei ole märkää... Myöhemmin illalla päädyimme mökille uimaan sekä tyhjentämään pakastimen jäätelövarastoja. Oli mukavaa.

Tänään vatsani päätti heitellä voltteja. Ei erityisen kivaa. Varsinkaan kaupassa käynti ei ollut sillä hetkellä kaikkein mukavin ratkaisu. Olo kuitenkin helpottui huomattavasti, kun uskaltauduin syömään aamiaisen joskus iltapäivällä. No, en opi ikinä ymmärtämään vatsaani. Eikä se luultavasti minua...

Näin tänään Jaanaa. Kivaa, kivaa. Edellisestä näkemisestä oli jo reilusti yli viikko, joten jo oli aikakin. Puutuilimme aluksi täällä ja lopulta päädyimme Amarilloon syömään. Hyvää ruokaa, kylmää lonkeroa ja kivaa seuraa. Kierrettiin myös hieman kaupoissa ja kokeilin itsehillintä-harjoituksia. En ole ainakaan vielä syöksynyt ostamaan erästä paitaa. Katsellaan, kauanko menee...

Mitäpä muuta mainitsemisen arvoista? Joonas lähti eilen armeijaan eikä hänellä kuulemma ole enää hiuksia. Ei ehditty näkemään, mikä on hiukka harmi, mutta kunhan herra tulee lomille. Niin, ja Niko pääsi kadettikouluun. Hienoa. En päässyt perjantaina "ohi on"-bileisiin, joten hieman eilen suunniteltiin kadikseen läksiäisiä. Kyllä kyllä.

Joudun huomenna vapaaehtoistöihin. Sanoin alunperin noin kuukausi sitten, että voin harkita tulevani, mutten lupaa varmaksi. Eilen kysyttiin, minkä kokoisen paidan tahdon. Pah. Jossain kohtaa lienee informaatio-katkos. Näin ollen lähden aamulla ajelemaan mökille ja valmistaudun muonittamaan ihmisiä sekä pakoilemaan mahdollisia median edustajia. Toisaalta, voisi sen lomapäivän huonomminkin käyttää. Sitä paitsi näen huomenna Tanjan ja huhujen mukaan myös Janne saapuu. Eli ehkä ihan kivaa.

Muuten sitten... Lomailua, lomailua, kämpän etsintää, lomailua. Voi olla, että kohta rupeaa kyllästyttämään, mutta lusmuilua jäljellä vielä reilu kuukausi. Huoh.

Nyt katsomaan Sinkkuelämää ja juomaan hyvin kylmää lakkasiideriä. Nam.