Opin tänään jotain; kämpän löytämiseksi tietokoneen on PAKKO olla päällä aamusta alkaen. Ihan sama, vaikka tuo hurina rupeaa ärsyttämään jo ensimmäisen tunnin jälkeen. Avasin koneen tänään vasta neljän jälkeen ja tottakai tuo lähes täydellinen ilmoitus oli jätetty jo aamupäivästä. Kokeilin soittaa ja laitoin sähköpostia, mutta hiljaista on. Löydäänkö vetoa, että ohi meni? Huomenna taidan avata tämän masiinan jo hyvin aikaisin aamulla...

Olisi vain kiva löytää jotain. Tosin muuttaminen ennen koulun alkua alkaa päivä päivältä tuntua vaikeammalta (kämpän puutteen vuoksi).

Mitäpä muuta (paitsi "hienoista" kämppä-stressiä)? Viikonloppuna oli tarkoitus käydä elokuvissa Jaanan kanssa, mutta eipäs onnistunutkaan. Leffan näkeminen siirtyy hieman, mutta onnistuimme sentään näkemään. Päädyimme puistoon käyttäytymään sivistyneesti (ihanko totta?) ja pitämään piknikkiä. Kuvat tuosta tapahtumasta olivat sangen edustavia. Loppujen lopuksi Jaana hilasi itsensä tänne yöksi ja kulutimme aikaa muun muassa katselemalla laadukkaita tv-ohjelmia. Opin esimerkiksi monta uutta asiaa J.Holmesista. Ihan varma en ole, olisinko niitä halunnut oppia, mutta no... Ties vaikka niistä joskus hyötyisi.

Nyt sitten vain olen ja tylsistyn. Tekisi mieli jäätelöä, mutten ole varma, uskallanko syödä sitä. Vatsani on edelleen turhan monesta asiasta eri mieltä kanssani. Hmpf.

Venäjän tuliaisia luvassa tänä iltana. Hieman piristystä.