Syysloma todellakin alkoi jo. Aikataulut muuttuivat jossain vaiheessa sen verran, että perjantaista tulikin etäpäivä (=vapaapäivä) eikä maanantaista. Ei se mitään, parempi näin. Ja lisäksi koko ensi viikko lomaa.

Yhtään lomalta ei tällä hetkellä tunnu. Stressaan aivan liikaa liian monesta asiasta. Ärsyttävää. Lisäksi huomenna stressi luultavammin vaan kasvaa, kun yritän mennä etsimään kirjastosta kirjoja. Olen niin varma, etten löydä sieltä niitä mitä tahtoisin -tai ainakaan oikeaa painosta.

Pitäisi tehdä niin monta asiaa. Yksi suurista (tuon sivutoimisen opiskelun, josta ei varmaan koskaan tule valmista, lisäksi) on marras-joulukuun kenttäjakso. Olin päivällä jo melkein lähettämässä viestiä edelliseen työpaikkaan, että sopisiko? Olen jo monta kertaa sanonut, etten enää mene, mutta nyt tilanne on vähän nihkeä. Tarvitsen jonkun paikan.

Havahduin kuitenkin miettimään ennen sähköpostin lähettämistä sitä, miten se tulisi sujumaan. Edellinen kerta kun meni vähän vaihtelevasti. Toisaalta olisi niin helppoa mennä sinne, toisaalta voisi olla terveellisempää pysyä kaukana koko paikasta. Tosi kiva, kun asiat on näin pahuksen monimutkaisia (tai sitten minä teen niistä sellaisia).

En tiedä. En todellakaan.

Väsyttää, koko ajan. Pitäisi mennä nukkumaan, mutta en osaa. Tämä ei tunnetusti ole se paras merkki...

Miljoonasade soittaa 1.11. Lutakossa. Kovasti tahtoisin katsomaan ja kuulemaan, mutten ole lainkaan varma, haluanko sinne vain itseni kanssa. Onneksi siihen on hetki aikaa...

"I'm not here for your entertainment, you don't really want to mess with me tonight. Just stop and take a second, I was fine before you walked into my life 'cause you know it's over before it began..."