Hukkasin äsken jo yhden tekstin jonnekin. Olisiko se merkki, ettei kannattaisi kirjoittaa vaan esimerkiksi mennä nukkumaan...?

Nukuin aamulla pommiin ja myöhästyin koulusta reilun tunnin. Järjettömän kiireen vuoksi en ollut erityisen hyvällä tuulella ja lisäksi epäilin myöhästymiseni tuottavan ongelmia. Hah, olin väärässä, opettaja lähinnä otti vitsillä nukkumiseni. Kiitos vain.

EA-kurssi on muuten nyt kasassa eli tuolla perusteella osaan antaa ensiapua. No, ihan varma en siitä olisi, mutta tehty se on ja kivaa oli. Tunnustettava on, että haaveilen ehkä hieman kakkososion suorittamisesta. Katsellaan...

Kävin aiemmin illalla purkamassa patoutumia ja rämmin puolitoista tuntia pihalla jonkin tasoisen lenkkeilyn nimissä. Olin nähnyt yöllä kahta unta, joista ensimmäinen aiheutti suunnatonta ärsytystä ja vihaa (kirosin jo yöllä alitajuntaani). Joitakin ihmisiä kun ei haluaisi erityisemmin muistella eivätkä ne kuulu suosikki uniin.

Toinen uni aiheutti puolestaan liikaa ristiriitaisia ajatuksia. Kun olin ehtinyt pyöritellä päässäni kumpaakin unta aivan liikaa, tuntui että tukehdun jos en pääse ulos. Toisaalta täytyy olla tyytyväinen, että tuli lähdettyä lenkille. Täytyy vain toivoa, että ensi yö sujuisi ilman unia...

Huomenna lääkäri. Ihan kauheasti en asiaa ole ajatellut, huomennahan sen näkee. Erityisen innostunut en kyllä ole, en vain kovin paljoa pidä lääkärikäynneistä. Varsinkin kun kuulin, ettei tuo kyseinen tapaus ole erityisen mukava lääkäri. Huomenna sekin selviää, toivottavasti jotain muutakin.

Pitäisi ihan oikeasti mennä nukkumaan. Jopa väsyttäisi.

"Ja nyt sumuinen satama huokailee ja vahtii kahta kulkijaa. Karhunlankaa neulansilmään yö jo pujottaa, karhunlankaa karheaa, joka kestää mitä vaan. Se meidän unelmat yhteen neuloo niin kuin purjeet parsitaan..."