Eikä yhtään tunnu siltä. Mihin tämä vuosi hävisi? Tuntuu, että vuodet menee nykyään entistä nopeammin. Olen mitä ilmeisemmin tulossa vanhaksi. Tai sitten kello vain käy nopeammin.

Joku pirulainen on käynyt yöllä ryöväämässä kaikki lumet pihalta. Siis todellakin kaikki. Hyvin harmaan näköistä muutenkin. Onneksi kohta on taas pimeää, ei näytä ihan niin harmaalta. Kaipaan edelleen lunta.

Niin, ja naapurini tekee minut hulluksi. Tai naapuri ja hänen autonsa. Ihan oikeasti, jos auto on rikki, se kannattaisi korjata. Henkilökohtaisesti ymmärrykseni autoista on suhteellisen rajallinen, mutta en usko pidemmän päälle olevan mitään korjaavaa se, että tyhjäkäyttää autoaan ja huudattaa moottoriaan. Kaikki kun vielä kuuluu sisälle enemmän kuin selvästi. Saattaa olla, että uuden vuoden kunniaksi voisi kertoa mielipiteensä.

Edellisestä kirjoituksesta on taas yllättäen aikaa ihan kiitettävästi. Joulu oli ja meni (ihan hyvin), olin ilmeisesti ollut kiltti lahjojen määrästä päätellen. Lisäksi onnistuin näkemään ennen joulua montaa kivaa ihmistä, samoin kuin tälläkin viikolla. Ensi viikolla lienee hiljaisempaa, aika monella kun taitaa alkaa jo koulu...

Itsekin jo melkein odotan kouluun paluuta, vaikkakin tilanne siellä vähän jännittää. Kaikki kun jäi vähän omituiseen tilanteeseen lomalle lähtiessä. Toivottavasti tilanne selviää parhain päin. Niin, ja varoituskellot pääni sisällä vaikenevat.

Illan suunnitelmat vielä tällä hetkellä aika pitkälti auki. En edes jaksa ottaa stressiä. Teen jotain tai sitten en. Täytynee jossain vaiheessa ottaa yhteyttä Lauraan ja kysellä. Saa nähdä.

Pitäisi raahautua suihkuun ja kauppaan ostamaan ruokaa ja lantrinkia -ihan varmuuden vuoksi. Tuskin tästä täysin selvää uutta vuotta tulee, tulee illasta sitten mitä tahansa.

Hyvää ja toivottavasti onnellista alkavaa vuotta.