Viikonlopun kirjamessut oli hyvin antoisa kokemus -paitsi ehkä Matti Nykäsen näkeminen. Edelleenkään ymmärrä, mitä kyseinen henkilö tekee kirjamessuilla. Kirjoja tuli taas hankittua (mihin ne mahtuu, mihin ne mahtuu?) eli omat ja lainatut rahat tuli käytettyä.

Sunnuntain keikka oli kerrassaan mainio. Ei oikeasti ole sanoja, joilla sitä voisi kuvata, joten ehkä ei kannata edes yrittää. Mutta kyllä kannatti. Eivät kai nuo sedät huonoa keikkaa osaa heittääkään...

Sunnuntaina näki myös paljon tuttuja (voitin). Osa tuntui ilahtuvan suuresti, osasta ei taas ota selvää. Hiukka häiritsee se, että jonkun käyttäytyminen on kuin ties mihin tuuliviiriin verrattava. Toisaalta, enpä ollut sunnuntaina ilmaa... Näsh, oikeasti ei pitäisi edes vaivata päätään. Vaivaan kuitenkin. Katsellaan parin viikon päästä... Ja itse keikkaseurani oli aivan loistavaa. Tosin olen jälkikäteen saanut kuulla hienoista kuittia eräiltä tahoilta tietyistä asioista. Ei tartte uskoa.

Harjoittelu sujunut hyvin ja nopeasti. Mukavaa on ollut ja hyvin tuo porukka on ottanut minut joukkoonsa. Ja arvioijani on oikein mukava tapaus (samaa ei voi sanoa siitä toisesta arvioijasta).

Valintakokeisiin reilu viikko. Lukeminen edistyy vaihtelevalla menestyksellä ja stressi sen sijaan kasvaa. Stressaan nykyään ihan liikaa kaikesta ja se alkaa näkyä. Viime aikoina leuat ovat olleet hyvin kipeät; herään öisin siihen, että puren hampaita yhteen. Välillä havahdun samaan reaktioon myös valveilla ollessa. Ei hyvä. Myös unet ovat sitä tasoa, että oksat pois.

Väsyttää ihan tolkuttomasti. Väsytti jo aiemmin, mutta aloitin pari päivää sitten allergialääkkeet, joten nyt väsyttää vielä vähän enemmän.

Käytiin katsomassa tiistaina Silmänkääntäjä Nooran ja Veeran kanssa. Tykkäsin, yllättävän paljon. Lopusta en toisaalta pitänyt, mutta toisaalta taas...sopi kuvaan. Tahdon nähdä uudestaan. Näin myös Shrek kolmannen-mainoksen. PAKKO nähdä se, kunhan elokuviin saapuu. Oi, näytti niin lupaavalta.

Puhelimeni toimii vaihtelevasti tai ehkä vika on paremminkin liittymässä. Olen kuullut viime aikoina mutinaa, ettei puhelimeeni saa yhteyttä. Kenttää pitäisi olla ja aukikin tuo on, joten...

Piti tänään mennä katsomaan Markuksen esitystä, mutta nyt en kyllä oikeasti jaksa. Ehkä sen ehtii nähdä myöhemminkin. Sorry.

Huominen harjoittelua, neljä päivää vapaata. Ehkä käymään porukoilla, toivottavasti ihmisten näkemistä ja fiksua olisi myös lukea. Ja vappu-suunnitelmia ei yllättäen ole. No, tänään on vasta torstai...

Kylki tohjona. Ihmettelin asiaa jo päivällä ja kotiin päästyäni rupesin tutkimaan asiaa. Peukalon kokoinen jälki, muistuttaa palovammaa ja hankauksen aiheuttamaa jälkeä. Kumpikaan ei tuolla kohdalla ole mahdollista. Outoa, hyvin outoa.

Nyt leikkimään aktiivista ja imuroimaan sänky.