...ja olo on ihmeellisen rauhallinen. Toistaiseksi. Tällä hetkellä olen rauhallisempi asian suhteen kuin eilen. Jotenkin vain veikkaan, että jännitys vielä palaa -viimeistään sillä hetkellä, kun paperit saa eteensä.

Valintakokeen ensimmäinen vaihe siis alkaa kello 14. Olen lukenut ja viettänyt tämän aamupäivän kertaamalla asioita. Siitä huolimatta tuntuu vahvasti siltä, etten ole lukenut riittävästi eikä näin ollen ole liiemmin toivoa jatkoon pääsemisestä. No, tuleepahan tehtyä edes tuo ensimmäinen vaihe.

Ehkä pahinta tällä hetkellä on se, ettei yhtään tiedä mitä odottaa. Kyllä tuosta aineistosta saa jos jonkinlaisia kysymyksiä, eri asiahan sitten on, millaisia ne tulevat olemaan. Maijan avustuksella (kiitos) löysin netistä eilen harjoituskysymyksiä. Ongelmahan vain oli siinä, ettei yhtään tiedä, voivatko ne olla niiden kaltaisia vai jotain ihan muuta... Tämäkin selvinnee parin tunnin kuluttua.

Yskin ja niistän ihan kiitettävästi. En ole vielä osannut päättää, olisiko kyseessä oikea flunssa vai johtuisiko tämä keväästä ja pölystä. Olen pahoillani kaikkien niiden puolesta, jotka joutuvat tekemään kokeen läheisyydessäni.

Ehkä iltapäivällä sitä jo osaa ajatella normaalisti.