- Vastakkaisen sukupuolen käyttäytymistä ei voi eikä kuulu ymmärtää.

- Omaa käytöstä ei myöskään kykene ymmärtämään.

- Ihmiset saattavat olla joskus kilttejä tai mukavia sinulle. Kannattaisi opetella kestämään sitä.

*********************************************************************************
Jep. Hyvin omituinen päivä. Tein omat työt ja muutamalla tunnilla parin muunkin ihmisen. Toisaalta tiesin tämän jo etukäteen, joten ehdin suunnitella kaiken ihan kasaan ja täydellisiltä katastrofeilta vältyttiin. Ensimmäisen tunnin jälkeen tosin taisin ääneen sanoa vaihtavani alaa, mutta muuten... no, pieniähän nuo asiat ovat.

Kärsin armottomasta huimauksesta koko päivän. Tästä syystä sain myös huomiota, mitä en olisi sitten enää jossain vaiheessa päivää kaivannut. Näin se vain meni. Nukuin äsken hetken ja enää ei huoneet kiepu samaa tahtia ympäri. Onneksi, ei nimittäin ollut mukavin tunne.

Muuten sitten. Kokeiltiin kokonaisia lauseita, joskin epäolennaisuuksista. Tai ainakin omassa mielessä oli pari muutakin asiaa, joista voisi muodostella kokonaisia lauseita. Sitä päiväähän saa odottaa. Sain myös luvan purkaa rauhassa ja jopa suljetussa tilassa. Avauduin siitä mistä piti, en siitä mistä olisin halunnut. Muutama tunti myöhemmin tuollainen tarjous olisi aiheuttanut katastrofin. Itseasiassa, mikäli en iltapäivällä ole ollut näkymätön, katastrofi saattaa olla ilmassa. Mutta taidan sokeasti luottaa siihen, että olen pieni ja huomaamaton.

Liian moni ihminen oli liian kiltti minulle, mikä aiheuttaa taas täyden romahtamisen. Varsinkin se yksi setä. Oon taas tänään ollut niin neiti, että oksat pois.

Jumitan porukoilla. Raivostuttavaa, että juuri tänään lupauduin tulemaan tänne. Lohduttaudun tiedolla, että pääsen jossain vaiheessa iltaa kotiin ja sitten ei tarvitse yrittää pysyä kasassa -ennen huomisaamua.

Menee muuten taas järki itseni kanssa. Anteeksi.