Pari päivää on sujunut melkoisen vauhdikkaasti. Tiistaina sijaistamiskohteeni muuttui (ihan lennosta). Päivä oli melkoisen vauhdikas, mutta viihdyin ihan hyvin. Äänijänteet olivat vähän kovilla, mutta selvisin kunnialla -kai. Eilen ja tänään olen ollut se, joka pitikin ja todellisuus on alkanut paljastua. Vähän matseja, yksinkertaisten asioiden harjoittelua ja ties mitä. Kyllä tuollakin on kivaa ollut.

Kiljusen herrasväki kävi tänään kylässä, hieman myöhästyneillä synttäreillä. Sain "Kiroileva siili"-kalenterin ja kummipoikani ihastui ylipäätänsä noihin siileihin ihan täysin. Ei siis luettu tekstejä, kuvista irtosi riemua hurjan paljon. Ihana.

Edelliskirjoitukseen viitaten; en ole käynyt kahvilla sen sedän kanssa. Voi harmistus. Toisaalta, ihan oma vikani. Huomenna olisi vielä mahdollista, mutta aikataulut menevät hassusti. Mutta mutta mutta. Ehkä joku päivä. Ois kiva, hurjan kiva.

Väsytystää kovasti. Haluaisin lähinnä mennä nukkumaan, mutta kohta pitää lähteä. Lutakossa on "Ilta olohuoneessa" eli Aleksi Ojala, Jarkko Martikainen sekä Sir Elwood Duo. Sinne siis suuntaan, ihan kohta. Ehkä sitä piristyy, vaikka tiedänkin että aamulla oon niin raato. No, sitä ehtii pohtia sitten...

Nyt täytyy mennä.