Väsyttää. Paljon.

Olen viimeisen pari päivää kärsinyt käsittämättömän vilkkaasta (enkä nyt välttämättä tarkoita likaisesta) mielikuvituksesta. Siis ainahan minun mielikuvitukseni on omaa luokkaansa, mutta nyt (jostain syystä) mokama käy pahasti ylikierroksilla. Hyvin pahasti. Hetkittäin onnistun keskittymään johonkin olennaiseen, mutta sitten päähäni ilmestyy ajatus tai kysymys tai jotain... Ja loppujen lopuksi havahdun siihen, etten yhtään tiedä mistä puhutaan ja että puren hampaitani yhteen kaikin voimin. Jippii... No onneksi tänään on ollut yleisesti päivä, jolloin aikuiset eivät osaa käyttäytyä. "Vahdi tässä Sannaa, ettei se karkaa mihinkään..." Kiitos.

Armas kollegani epäili tänään, että menetän kohta hermoni hänen kanssaan ("kohta niin tulee turpaan..."). Onneksi minut on hyvin koulutettu kestämään laaduttomia juttuja ja rehellistä palautetta. Ja hetkeä myöhemmin sain jättirutistuksen ("ihan pakko halata sua") sekä oikeasti kivaa palautetta. Kiitos. Suuresti.

Testasin tänään uusia lenkkareitani. Oikein hyvät ja rakkosaldo on tällä hetkellä vaatimattomat kaksi. Mutta tulipahan pistettyä nenä ulos tänä päivänä muutenkin kuin työmatkoilla.

Kivoja nuottejakin löytyi eilen. Valitettavasti en yhtään osannut tänään soittaa, mutta ehkä ensi viikolla sujuu paremmin.

Väsyttää vielä vähän enemmän. Menen katsomaan Rimakauhua ja Rakkautta, ja perinteisesti nukahdan kesken jakson. Katsellaan.

Tekisi mieli kardemummaa.