Juhannus siis vietettiin Himoksella ja seuraavaksi to-su kootut hippuset.

- Loistavaa seuraa, kiitos!

- Paljon hyvää musiikkia ja hianoja keikkoja, esimerkiksi Movetron, YUP, Apulanta, Egotrippi, Jenni Vartiainen, CMX, Scandinavian Music Group (Joel Melasniemi!), Herra Ylppö & Ihmiset, Yö, Stella, Klamydia... Moni muukin ihastutti, mutta siinä taisivat olla suosikit.

- Paljon jammailua.

- Vähemmän hyvää musiikkia, Anna Abreu. Ei, ei enää ikinä kiitos. Hrr.

- Melkoisesti vesisadetta ja ihastuttavia sadetakkeja. Jos joku tietää, mistä saa sammakko-sadeviitan, niin ota yhteyttä!

- Muutama mustelma.

- Hassuja ihmisiä.

- Kerran herätetty miehinen hoivausvietti -> saan asian kuulostamaan jälleen hyvin kaksimieliseltä, mutta ei se niin ollut.

- Paljon silmänruokaa. Ollin neuvoa ei kuitenkaan noudatettu, sorry!

- Yksi havaittu hirvi (matkalla), runsaasti muita eläimiä (festari-alueella).

- Reissun jäljiltä oi-niin-kipeät jalat ja selkä sekä paljon uusia lihaksia.

- Runsaasti riemua erinäisistä paitateksteistä. Monta vallan mainiota mahdollista työpaitaa, joista yksikään ei lopulta tarttunut mukaan -onneksi?

- Paaaaaljon nudistisia taipumuksia omaavia miespuoleisia.

- Mutaa, yhdet ehkä tuhoutuneet kengät.

- Michigan-mies, uusia iskutapoja, karhun kyrpäluu, maanomistaja ja muu jengi sekä paljon laaduttomia juttuja. Jos jotain on syöpynyt mieleen, niin liuta epämääräisiä kommentteja ja se peräkontista esiin kömpiminen. *epämääräistä repeilyä*

- Yksi vaihdettu puhelinnumero.

Reissu oli sangen onnistunut ja hauskaa ja paljon hauskaa oli! Jotain saattoi listalta unohtua, mutta sen ei pidä antaa häiritä. Kettu kuittaa, kiitos!