Oikeasti pitäisi siivota. Ja pakata. Ja mielellään ehkä nukkua, niin voisin olla siedettävämpää seuraa illalla. Mutta mitä teen? Istun koneella...

Aamulla Helsinkiin. Kiva päästä pois täältä hetkeksi, vaikka reissun ideana ei ole "paeta Jyväskylästä". Vähän nihkeää on se, että pitää herätä huomenna yhtä aikaisin kuin jos menisin töihin ja kotiinpaluu on luvassa jo sunnuntaina, koska maanantaina on taas töitä. Nah. Mutta ehdin kuitenkin olla yli vuorokauden reissussa, yay! Mutta silti jotain pitäisi pakata, ainakin hammasharja ja yöpuku...

Siivouksen voi vielä siirtää. Perusteluina toimikoon vaikka tuo sade, mikä estää viemästä petivaatteita ulos. Ja ois kiva hoitaa siivous kerralla, joten ehkä sitten ensi viikolla... (Niin taas...)

Tänään katsomaan Kung Fu Panda. Väsyttää järjettömästi, mutta ehkä tuo ei niin korkealla menevä elokuva ole, ettei siitä selvittäisi. Ja yöelämä-seuraakin olisi tarjolla. Luulen, että jätän väliin ja tämän olen kertonutkin (hyvät perustelut ja tällä kertaa oon sitten niin kiltti, että edes kerron). Tosin jos jostain syystä muuttaisin mieleni, niin luultavasti sitä seuraa ois edelleen tarjolla -siltä ainakin vaikuttaisi. Kevyttä vihjailua, "jos kuitenkin...". Joo ei. Ei just nyt. Ihan riittävän sekava olo jo valmiiksi.

Muuta mainittavaa? Töihin paluu-krapula on iskenyt ja pahasti. Haaveilen hiukka lomasta ja mutisen töiden ulkopuolisille ihmisille, että voisi muistuttaa ensi keväänä todellisuudesta, etten taas syksyllä löydä tuolta itseäni. Ok, olen iloinen että on pitkä soppari, tuolla on kivojakin ihmisiä ja tietyt asiat on tuolla niin paljon paremmin kuin ehkä muualla, MUTTA... Katsellaan, kuinka rehellistä palautetta tulee työnohjauksessa.

Toisaalta myös hieman yllättävät (?) henkilöt ovat olleet riemuissaan paluustani. Hämmentävää. Lisäksi edelleen lupa lainata pianoa, joten kirjastosta tarttui mukaan vino pino nuottikirjoja. Ensi viikolla ehkä kokeilemaan.

Väsyttää koko ajan. Tekisi mieli kömpiä sänkyyn, pari viikkoa unta kuulostaisi oikein hyvältä. Sietokyky ei muutenkaan ole mitenkään vahvoilla ja se että koko ajan väsyttäisi (eikä kuitenkaan osaa kunnolla nukkua) ei yhtään paranna tilannetta. Kiipeilen seinille 247 ja muutenkin käyn ainakin itseni hermoille ihan 6-0.

Joo-o. Kannattaisi varmaan hankkia oikeita ongelmia.

Sain uuden Electronin. Älyttömän kivaa, paitsi ettei sillä tilillä ole vielä yhtään rahaa. Pitäisi siirtää "vanhalta" tililtä ja vierailla ensi viikolla pankissa hoitamassa asiat loppuun. Pääsen kohta Sampopankista eroon lähes kokonaan! Bileet pystyyn!

Menen leikkimään, että saisin jotain aikaiseksi.