...totesin aamulla laahustaessani linkkipysäkille, että oli sangen syksyinen ilma ja että toisen kenkäni pohjassa oli reikä. Ensimmäinen havainto oli ihan hyvä, toinen ei niinkään.

...melkein nukuin aamulla pysäkin ohi. Hupsista.

...sain päivällä parin oppilaan valokuvat. Kiitos.

...ärsyynnyin taas vaihteeksi yhteen työkaveriin ja vastaavasti ilahduin muutamasta toisesta. Tasapaino?

...totesin loppuviikon vaikuttavan keskustelun aiheisiin. Puhuttiin muunmuassa peilien asentamisesta makuuhuoneen kattoon. Lisäksi olen "nimeni veroinen" -selitys vaan jäi vähän kesken, joten tiedä sitten mitä tuolla tarkoitetaan.

...en nähnyt yhtä huippu-kivaa setää, jonka huhun mukaan piti tänään saapua paikalle. Huhu ei vain pitänyt paikkaansa. Harmittaa, paljon.

...jätin loma-anomuksen -enää kuusi päivää töitä!

...sain töissä kopiokoneen liki täydellisesti jumiin. Mahtavaa. Ratkaisu kaikkeen on maata selällään lattialla puoliksi koneen alle ja yrittää repiä juuttunutta paperia jostain välistä irti. Hrr. Saan oikeasti kohta lähestymiskiellon siihen laitteeseen.

...ilmottauduin ensi kuun häppeniin. On paljon mahdollista, että tätä päätöstä vielä kadun ja pahasti, mutta ainahan voi hätätapauksessa iskeä flunssa tai jotain.

...olin taas vaihteeksi näkymätön ja itsekin ihan yhtä hankala. Hohhoijaa.

...kuulin hienosti laulettua Hectorin "Nostalgiaa". Oi kiitos.

...varasin ajan sekä kampaajalle että optikolle. Muuten ihan hyvä, mutta unohdin jotenkin kiristyttää samalla silmälasini. Uskomatonta. Epäilen edelleen, että unohtaisin päänikin, jollei se olisi kiinni päässäni.

...ostin farkut. En tosin tiedä, opitaanko elämään yhdessä, mutta katsellaan.

...näin pari työkaveria kaupungilla, toisen kanssa juutuin suustani kiinni. Oli kiva nähdä, oli vielä parempi kuulla muutama lause, jotka olivat vähän yllättäviä ja hämmentäviä, mutta juuri sopivia muuhun fiilikseen.

...taistelin tietokoneen kanssa. Kiltti kone, toimi nyt vain. Vaikka eilen taisinkin kutsua tätä masiinaa vähemmän mairittelevilla nimillä.

...katsoin Idolsia ehkä kymmenen minuuttia. Tällä kertaa ainut mitä jäi mieleen, oli se, että Hannu Korkeamäki oli sitten tuomari-vieraana (tai jotain). En osaa muodostaa tästä järjellistä lausetta, mutta ko.henkilöstä on kerran käyty tosi laaduton keskustelu, johon sitten liittyi paljon muutakin. Vuorotellen nauratti ja toisaalta harmitti ihan hirvittävästi ja lähes itketti (lähinnä, koska tuo toi taas mieleen kaikkea muutakin). Jep, olen väsynyt.

...pohdin BB:tä katsellessani Cherylliä sekä omassa päässäni että tekstiviestin kautta ystäväiseni kanssa. Jooei, ei kestä. Hulluksi tulisin, jos tuollaisen kanssa pitäisi olla noin suljetussa yhteisössä. Uskomaton, eikä hyvällä tavalla.

...ajattelin, että menisin ajoissa nukkumaan, mutta ei tässä nyt ihan niin käynyt. Hmm.

Eli olen kai minä jotain tänään tehnyt. Ehkä.