"Ootko koskaan ollut yöllä yksin kaihoissas ja tuntenut tuon oudon tunteen sisälläs? Ei uni tule silmään, mut et ole pahoillas. Tuo outo tunne pakottaa Sun sisälläs..."

Jännitystä ja päänsärkyä. Olin tämän päivän täysin uuden luokan kanssa. Jännitin valtavasti, mikä purkaantui iltapäivällä valtavana päänsärkynä. Onneksi särkylääke ja nukkuminen auttoivat, ainakin hieman.

Olen luultavasti huomisen päivän saman luokan kanssa ja jännitän jo valmiiksi. Tänään kukaan ei keksinyt koettaa, kuinka paljon uutena ihmisenä annan periksi, mutta huomisesta taas ei tiedä. Varsinkaan, kun periksi ei voi antaa. Yhtään oppilasta ei saa päästää villiintymään yhtään, muuten kaikki räjähtää käsiin. Koko päivä oli yhtä varpaillaan oloa, vaikka loppujen lopuksi kaikki meni "aika hyvin". Jännityksen sietokykyni ei vain ole juuri nyt kovin huipussaan. Haluaisin huomenna ihan normaalin tiistain työpäivän...

En ole päivittänyt hetkeen, joten en ole voinut hehkuttaa viime torstain hellyyttävää kommenttia. Tästä lähtien minulla on aina torstaisin kynsilakkaa. Olin torstaina ensimmäisen luokan kuviksen tunnilla. Edellisellä välitunnilla olin havainnut, että pitäisi poistaa violetti lakkakynsistä kun se niin pahasti lohkeilee. Jaoin oppilaille paperia, kun eräs 7-vuotias poika väläytti, että "vau, vähän siistit kynnet sulla!". Lause tuli niin sydämen pohjasta kuin vain tuon ikäisellä voi tulla. Ihanaa.

Viikonloppukin oli ja meni. Perjantaina vietin aikaa siivoamalla ja myöhemmin illalla päädyimme Jaanan, Ollin ja Pauluksen kanssa Shellille istumaan. Lauantain vietin Jaanan seurassa. Kierrettiin kauppoja (ostin kahdet housut), ihasteltiin lunta ja parannettiin maailmaa taas hurjasti. Tai no, en tiedä, oliko BigBrotherin läpikäyminen maailman parantamista. Ehkä... Hymyilyttää vieläkin väärinkuullut lauseet... Ulli, ei Olli.

Sunnuntaina oli tarkoitus tehdä jotain porukalla. Yllättäen tämä meni hieman säätämiseksi. Nyt sentään onnistuttiin näkemään ja käymään syömässä, mutta realityn katsominen porukalla jäi. Jaana onneksi tuli tänne ja katsottin sitten Idols (osittain) sekä BigBrother. Terhi putosi, onneksi. Vielä on ainakin teoreettinen mahdollisuus oman suosikin voittamisesta.

Niin, ja Paulus unohti nimeni eilen. Kiitos vain. En ole katkera, mutta kuitenkin... Muutenkin eilinen porukalla vietetty aika pohjautui hyvin pitkälti kuittailuun ja kettuilemiseen. Oli kivaa silti.

Jos huomenna ei tarvitsisi mennä töihin, avaisin tuon viinipullon. Huominen työpäivä ei innosta yhtään...

Lienee parasta yrittää mennä nukkumaan ja olla ajattelematta...

"Tekisi mieleni lentoon, pilveen hentoon sukeltaa. Tuo outo tunne mua pakottaa. Tekisi mieleni lentoon, pilveen hentoon sukeltaa. Pilveen hentoon, uinahtaa..."