Vuokrasopimus allekirjoitettu. Kuun lopussa muutan uuteen kotiin. Kaupunki säilyy samana, joskin postinumero muuttuu. Hiphei.

Aloittelin jo ihan vähän pakkaamista (vaikken kestäkään asua viimeisiä viikkoja laatikoiden keskellä), mutta innostuin selaamaan kaikkea löytämääni. Ylläri. No, eihän tässä mikään kiire ole...

Tämä taitaakin olla ainut asia, missä on tapahtunut edistystä. Muutamassa muussakin sitä voisi toivoa, mutta eipä voi mitään... Edes jotain.

Muuta mainittavaa? Paljonkin, esim. tiivistelmä kuluneesta, mutta ei tänään. Turun suunnalla vietetyt pari päivää olivat sangen ihastuttavat ja hauskat (hyvää seuraa, shoppailua, hyvää ruokaa ja juomaa, Kummeleita ja sitä rataa). Pauliina tuntuu jo täysin vanhalta tutulta ja nyt tutustuttiin vielä vähän paremmin. Nii, ja kuulin sivulauseessa suuren kohteliaisuuden. Olen otettu. <3

Pauluskin suuntasi kulkunsa kaislikon taakse. Onneksi ehdittiin näkemään (hienoisen säätämisen jälkeen), jopa kahdesti. Tosin lauantai oli hyvin hervotonta ja itse olin taas niiin neiti. Hmpf. Mutta kiva oli nähdä, valtavan kiva. Toivottavasti hänen syksystä tulee mukava.

Nyt jatkamaan tavaroiden penkomista.