Näin tänään MTV:ltä Idols-finalistien (tai jtn) version "Pop-musiikkia"-biisistä. Voi tsiisus... Aivan hirveä katsottavaa -ja kuunneltavaa! Olen aiemmin kuullut vain pieniä pätkiä (ja kauhistellut jo silloin), mutta ei tuo kokonaisuus siitä parantunut, että sen näki kokonaan. Biisi on hyvä ellei peräti loistava, mutta vain alkuperäisenä. Tuohan nyt on taas ilmiselvää musiikin raiskausta. Pah.

Päivän toinen havainto oli se, että muotikuvaaja Gilles Bensimon (tämän päivän Huippumalli haussa-jaksossakin näkynyt) muistuttaa häkellyttävän paljon Kylmän ringin mafiapomo Antonio Nappaa (joka taitaa olla päässyt jo hengestään, jos en väärin muista).

Kerrankin uutisissa on ollut jotain, mikä saa suupielet ylöspäin. Harald-kuutti on niin hurmaava! Eilen aluksi kävi mielessä, että aprillia, aprillia, mutta eipäs ollutkaan. Kerrassaan lutuisen näköinen otus. Ja suuri julkkis, kaveri on jatkuvasti uutislähetyksissä.

Olen kärsinyt koko päivän tolkuttomista vatsakivuista ja jos olen syönyt, on se ollut suuri virhe. Skippasin koulupäivän väliin, sillä kahdeksan tunnin päivä olisi ollut vähän liikaa. Varsinkin, kun koulussa ei voi maata vain kaksinkerroin. Huomenna luulen meneväni, joskin tällä hetkellä ajatus tuntuu sangen tuskalliselta (erehdyin syömään sämpylän hetki sitten, joten kirjoitan tätä jo kaksinkerroin). Perkele. Joo, on huono kivunsietokyky, mutta ei tätä kuuluisi sietää.

Jotta vatsakivussa ei olisi riittävästi, olen saanut allergisen reaktion kaikesta, mitä olen uskaltanut syödä. Älyttömän kivaa.

Nyt suihkuun ja katsomaan Las Vegasia. Aiempi tuotantokausi oli muuten parempi kuin tämä. Onneksi ne kaksi "ihan kivan näköistä" ovat siinä edelleen mukana. Edes jotain syytä katsoa sitä...