Ihan pienoisia ongelmia, taas... Aloitetaan siitä, että vietimme tänään töissä läksiäisiä. Sain Lauantai-karkkipussin, josta söin ehkä noin viisi karkkia. Hieman myöhemmin totesin, että huuleni turpoavat. Eivät siis niin paljon, että tuo olisi hengittämistä vaikeuttanut (onneksi!), mutta ei tuo niin kovin mukavalta tuntunut tai näyttänyt. En siis tulevaisuudessa aio enää syödä kyseisiä karkkeja.

Tämän hetken ongelma on, että olen ehkä taas syönyt jotain, mikä ei sovi. Olen kauttaaltaan täynnä jotain punaista ja laikukasta, mikä ei myöskään tunnu tai näytä kovin hyvältä.

Lisäksi käsissäni on jo jonkin aikaa ollut jotain punaista, kutiavaa ja ryyhelmäistä. Tällä hetkellä iho on muutamalta kohdalta rikki (tai sitten nahkani kuoriutuu). Oikein kivaa. Ja hyvin outoa. Olen hyvin tiiviissä suhteessa käsirasvan kanssa (herkkää) enkä ole koskenut sitrushedelmiin paljain käsin, ne kun aiheuttivat jossain vaiheessa ongelmia. Tänään muistin tosin ostaa kumihanskoja...

Ei kai tässä. Oireet voisivat olla pahemmatkin, mutta näissäkin on tarpeeksi kestämistä. Kotona ei ole mitään allergia-lääkkeitä ja ainut, joista ehkä mitään hyötyä olisi, voisivat olla silmätipat. Ajattelin, että syömisen ja kaiken muun kanssa temppuilu alkaisi vasta kun siitepölykausi alkaa, mutta olinpas väärässä.

Ne allergia-testit ois kivat. Eikös? "Mutta kun näillä sun oireilla ei ole säännönmukaisuutta, niin meidän on vähän vaikea tietää, mille sä voisit olla allerginen..." Hipheijaa.

Loppuun jotain positiivistäkin; töitä ainakin 1½ viikkoa, kenties pidempään. Kiitos, kyllä kelpaa. Olkoonkin, että valitan taas jossain vaiheessa pääni hajoavan, mutta kyllä tuo kotona olon voittaa. Lisäksi pääsin tänään luistelemaan (omat luistimeni ovat tosin oudosti kadonneet), mikä oli vallan mainiota. Piruetteja 30 pikkupojan keskellä, mahtavaa.

Kävin tällä viikolla muutamana iltapäivänä soittamassa. Ekalla kerralla oli täyttä tuskaa, nyt alkaa jo pikkuhiljaa saada jotain tuntumaa (eli aika ala-arvoistahan tuo edelleen on, heh). Käytän varmaan tilaisuutta hyväkseni ensi viikollakin, mahdollisuus kun on.

Niin, ja CMX:n "Ruoste" on valtavan hiano biisi. Oi.