Palauduin tänään vierailulta porukoiden luota. Luuhasin pari päivää siellä ja nyt on ainakin hetkellisesti rentoutuneempi (ei rentoutunut) olotila. Lisäksi söin paljon ja pääsin saunaan, luksusta. Sauna siis. Ruokaa olisi voinut vähemmänkin ahmia, vaikka toiset olettavatkin etten syö mitään.

Loma miltein puolessa välissä enkä ole tehnyt puoliakaan niistä asioista mitä suunnittelin. Ehkäpä huomenna. Sain kuitenkin hankittua muutaman kirjan, joten jos motivaatio vielä kävelee ovesta sisään, niin ehkäpä jotain sen asian suhteen alkaisi tapahtua. Tosin jos en opi nukkumaan, niin voin yhtä hyvin koettaa takoa tuon yhden opuksen sisältöä päähäni.

Televisio lähti aiemmin päivällä korjaajalle, ääni ja kuva kun ovat tässä olleet kadoksissa. Olen ilmeisen riippuvainen siitäkin laitteesta. Ei elämää, ei. Huomenna (eli oikeastaan tänään) selviää, kannattaako korjaus vai onko edessä uuden hankia. Pah ja pyh. Tämän seurauksena sain tosin stereot kytkettyä, joskaan ne eivät kovin pitkään voi tuossa noin pyöriä...

Vuodatan taas Tarun kanssa elämän omituisia ongelma-kohtia. Kohtalokkaita katseita pöydän yli ynnä muita ongelmia. Kuulostaa muuten ihan joltain novellikokoelmalta, huoh. Mutta tämä vuodatus on hyvin avartavaa...vaikka mukavampaa tämä olisi kasvotusten.

Ihan näin ohimennen, olen löytänyt valtavan monta levyä, joita himoitsen kovasti. Kaikki hyvät tahot kun tuntuvat julkaisevan taas näihin aikoihin uutta materiaalia. Jospa ne joskus löytäisivät tiensä levyhyllyyni.

Kello on taas järjettömän paljon. Kai se olisi pakko kömpiä nukkumaan, yhtään ei kyllä väsyttäisi. Ajatukset ei vaan muuten kulje oikeaa reittiä pitkin (kiertävät mokomat ympyrää), joten parasta lopettaa...