Apulanta Jyväskylässä 23.11. Hipheijaa! Sinne siis suuntaamme Jaanan kanssa. Jotenkin tuntuu, että tänä syksynä on ihan extra-paljon keikkoja -ja onneksi rahatilanne edes suunnilleen sallii ne. Mutta kovasti odotan tuota(kin).

Viisaudenhampaani muisti taas eilen illalla, että voisihan sitä kasvaakin. Ärsyttävää. Sattuu. Ei ole kivaa. Ymmärrän niin hyvin, miksi pienet lapset ovat kiukkuisia saadessaan hampaita... Mur!

Päivä oli ihan tahmea. Hieman käynnistymisvaikeuksia, ehkä huominen sujuu paremmin. Paitsi jos ollaan kahdestaan. Mutta sen näkee huomenna. Töitä neljä päivää -tai sitten ehkä enemmän. Olisi kiva tietää, mutta ehkä sekin asia selviää jossain vaiheessa.

Nukuin tuossa aiemmin (yllättäen) ja nyt olen syväjäässä. Tahtoisin niin päästä saunaan, mutta lienee taas tyytyminen tulikuumaan suihkuun.

Ja nukkumisesta, viime yö oli taas varsin mielenkiintoinen unien kannalta. Lähes punastelin aamulla herätessäni ja vahvasti epäilen, että alitajuntani on täysin kieroutunut tai jonkun muun. Eihän muuten mitään, mutta ko.henkilö nyt oli vähän yllättävä... Onneksi ei ole pelkoa, että törmäisi jossakin. =)