En ilmeisesti osaa kirjoittaa useammin. Tuskinpa siitä suurta vahinkoa on...

Viikko tuntui menneen taas täysin ohitse. Työpäivät menivät yhdessä hujauksessa (ilmeisen kiire viikko) ja muutoinkaan en mitään kovin mainittavaa ole saanut aikaiseksi. Tai kyllä sittenkin; sain ystävänpäivä kortit postiin ajoissa. Kirjoittaminen jäi viime tippaan (kuten yleensä), mutta postilaatikkoon ne tänään päätyivät.

Tänään on virallisesti mummin syntymäpäivä, juhlintaa luvassa huomenna. Toivottavasti juhlat sujuvat hyvin... Kyseinen ihminen on kuitenkin juhlansa ansainnut.

Vielä muutama viikko töitä ennen hiihtolomaa. Tuskin maltan odottaa, vaikkakin tiedän että jäljellä olevat viikot ovat kiireisiä. On ainakin riittävästi tekemistä (ihan kuin sitä tuolla olisi liian vähän)...

Jotenkin tämä kirjoittaminen ei suju. Olen pitkin viikkoa yrittänyt kirjoittaa vaikka mitä -muuallekin kuin tänne- mutta ei tunnu sujuvan. Harmillista. Väkisin ei kannata yrittää, siitä ei tunnetusti tule kuin huonoa jälkeä. Ehkä jonain päivänä taas osaan kirjoittaa järkeviä lauseita. Siihen asti luvassa sekavaa soopaa.

Näin viime yönä harvinaisen sekavaa ja ahdistavaa unta. Kaikki ystäväni olivat jotenkin liittoutuneet minua vastaan, tyyliin "ei me sun kanssa leikitä". Heräsin jossain vaiheessa yötä aivan paniikissa. Järjellisesti ja aamulla ajateltuna uni oli kaikkea muuta kuin todenmukainen, mutta yöllistä paniikkia se ei lieventänyt. Olisin halunnut soittaa muutamalle ihmiselle ja pyytää heitä vakuuttamaan, että kaikki on oikeasti kunnossa. Jätin väliin, onneksi. Luultavasti kukaan heistä ei olisi ilahtunut noin kolmen aikaan yöllä soitetuista yli-hysteerisistä puheluista.

Kadehdin ihmisiä, jotka herätessään painajaisesta kykenevät toteamaan kaiken olleen unta ja jatkamaan kaikessa rauhassa uniaan. Minä en kuulu näihin ihmisiin, päinvastoin. Unistani ja reaktioistani herätessäni niistä pahimmista unista saisi varmasti kuvattua ö-luokan kauhuelokuvan.

Pitäisi siivota. Yhtään ei huvita, joten on suuri todennäköisyys, että siirrän siivoamisen jollekin toiselle päivälle. Toisaalta, jos siivoaisi nyt, tietyt asiat eivät enää ärsyttäisi. Saa nähdä...

Ehkä tässä oli kaikki tällä erää. Kiitos ja hei.