Valvoin viime yönä muutaman tunnin jälleen kerran kovin vatsakipuisena. Koska nukkumaan en kyennyt eikä kolmen aikaan yöllä paljon muutakaan voinut tehdä ja ainut mahdollinen asento oli suunnilleen kaksinkerroin, oli runsaasti aikaa ajatella asioita.

Ehdin siis pyöritellä asioita päässäni ihan urakalla. Kun vatsakipu lopulta hellitti, olo oli silti hyvin tuskainen. Olin saanut jonkinmoisen kuvion pääni sisällä rakennettua enkä tietenkään ollut tyytyväinen lopputulokseen. Vähän kuin olisi tehnyt palapelin, jossa puolet paloista olisi täysin levällään ja sekaisin, ja niiden joukossa olisi oikein kasattuja kohtia. Ja palapeliä katsellessa eräänlainen ääninauha pyöri jatkuvasti pään sisällä. Sangen tervettä. Olin siis kaikkea muuta kuin hyvällä tuulella kun vihdoin ja viimein Nukku-Masa suvaitsi saapua ja lopulta aamulla olin vielä enemmän päivänsäde. Unet kun menivät samaa rataa kuin yöllinen pohdiskeluni. Mur.

Ensi yönä ajattelin nukkua. Ei unia, ei vatsakipuja, ei ajattelua. Kiitos.

Jotain hyvääkin, montakin asiaa. Tuurin reissu oli oikein hilpeä ja onnistunut, seura takasi valtavasti laaduttomia juttuja ja jotain tuli ostettuakin. Perjantainen YUP keikka jäi väliin, sillä seurani sai flunssan enkä itse ollut lainkaan kykeneväinen hengailemaan tunteja ennen keikkaa baarissa (lippuja kun olisi saanut vain ovelta). Tämä siis ei ollut se hyvä asia. Lauantaina sen sijaan oli hauskaa ja runsaasti hauskaa. Itse kunnostauduin juomapuolella hyvin tehokkaasti -"Ota päärynää, ota päärynää..."- mutta krapulakeiju jätti vierailunsa väliin. Oli myös kiva nähdä ihmisiä, vaikka uuden tuttavuuden tapaaminen ei kovin positiivista kuvaa jättänytkään. Ei kuulu minulle (paitsi jos olen paikalla ja sitä ei voi olla kuulematta), mutta en kyllä ihan tuollaista olisi odottanut.

Sitten. Juhannus lähestyy ja olen ihan liekeissä. Torstaina suunnataan kohti Himosta eli tuskin maltan odottaa. Ja myös se YUP tuolla torstaina heittää keikan, eli korjausta viime viikon tilanteeseen. Toivottavasti vettä ei tule kolmea päivää taivaalta...

Nyt hieman iltapalaa (vaikka tuo 4D ruokahalun veikin - tunnen itseni tosi pieneksi ja siroksi) ja toivottavasti kohta nukkumaan.