Kamalan nopeasti taas aika mennyt, enää muutama päivä jouluun. Yllättäen olisi taas monen monta asiaa hoidettavana ennen aattoa, saa nähdä mitkä kaikki siirtyy joulun jälkeiseen elämään. Kunhan joulu menisi hyvin...

Joulupukki voisi tuoda silmälasit, jotka eivät likaannut. Tai voisin ihan itsekin ostaa sellaiset, jos joku kertoisi, mistä niitä saa. Tuntuu, että nuo pleksit ovat koko ajan tahmassa enkä tunnetusti kestä pienintäkään likatahraa silmälaseissani. Mur.

Mielessä olisi tuhat asiaa, mutta en nyt vain osaa kirjoittaa. Listaan muka mainitsemisen arvoiset seikat, jos se sujuisi vähän paremmin...

1. Näin Hannaa lauantaina kiinalaisen ruoan ja kävelyn merkeissä. Oli hurjan mukavaa. Kuulin omituisen asian -tai ainakin olin hiukka yllättynyt.
2. Tämän joulun ehdottomasti paras kappale on YleX Aamun "Joulukiusaaja". Olen ehkä ainut ihminen, johon se uppoaa -mitä tämä taas kertookaan minusta?!
3. Huomenna (oletettavasti) porukoille, jossa pääsen koenukkumaan uutta vuodesohvaa. Ihan kiva, se patja viritelmä ei ollut kauhean mukava...
4. Vasen hartia on pahasti jumissa. Haluaisin hierojan, esim nyt heti, kiitos.
5. Näin maanantaina vilauksen ihmisestä, jota en onneksi ole nähnyt pitkään aikaan. Enkä toivottavasti näekään. Jo pelkkä vilaus ja äänen kuuleminen aiheuttivat tunteen, että olisin voinut oksentaa.

Niin. Ja olen taas vuoden vanhempi. Tuskin sen fiksumpi tai filmaattisempi, vaikka sitä ehkä vielä aamulla toivoinkin. Pah.

Pitäisi mennä nukkumaan. Väsyttää nykyään aika paljon. Ehkä joululoma on ihan tarpeellinen tässä vaiheessa vuotta...