Tulipahan tehtyä. Ei tarvitse kyllä liiemmin epäillä, että jatkoon pääsisi. Ei siis mitenkään päin. Osasin ehkä jotain, mutta en riittävästi. Valtaosassa tehtävistä vääristä vastauksista sai vielä miinuspisteitä, joten... Kannattavaa olisi ehkä ollut alkaa laskelmoida, että kannattaako vastata vai jättää tyhjäksi (vastaamatta jättämisestä ei ois lähtenyt pisteitä), mutta oma paperini ois näyttänyt kovin tyhjältä, jos oisin vastannut vain "varmaa tietoa"-kohtiin. Eli vastasin suunnilleen kaikkiin.

Ehkä ensi vuonna sitten. Luulisi, että silloin tuo olisi vähän helpompaa -ainakin tietää, mitä voi odottaa...

Pitäisi varmaan ruveta etsimään töitä ensi syksyksi, opiskelu kun päättyy valmistumiseen (hiphei!) tämän kuun lopussa eikä näin ollen taida syksyllä jatkua. Markus myös ehdotti, että voisin aloittaa ensi syksynä kirjoittamaan kirjaa. Hyvä idea. Ehkä kuitenkin niitä töitä...

Piti tänään siivota, mutta olin lusmu ja päätin siirtää sen huomiselle. Tai ylihuomiselle. Ehtiihän sitä. Piti myös tiskata, mutta sen sijaan aion mennä lakkaamaan kynnet ja siirtää sen tiskaamisenkin. Eikä täällä edes ole vielä kunnon kaaosta.

Väsyttää ihan älyttömästi.