Olimme eilen katsomassa Yön keikan Sataman yössä. Oli kivaa (vaikken viimeisestä kappaleesta pitänytkään) ja oli kivoja ihmisiä. Yö heitti hienon keikan, jälleen kerran. Ei kai sekään kokoonpano pysty huonoa settiä heittämään...

On nyt ihan pakko mainita vielä erikseen lämppäribändi, Telaketju. Uskomattoman hilpeä pohojalainen poikabändi. Sekalainen määrä cover-biisejä, uudempaa ja vanhempaa ja eri tavalla esitettyinä. Ihan mielettömän hyvä ja sen lisäksi myös pojilla itsellään tuntui olevan kivaa. Soittivat ennen ja jälkeen Yön, ja ihan mielelläänhän noita kuulisi vaikka joskus uudestaankin.

Jotta musiikillinen anti ei jäisi tähän, suuntaamme tänä iltana katsastamaan Semmareiden rekkakeikan. Vielä muutama tunti, jonka jälkeen noudan Jaanan ja Jonin ja sitten auton nokka kohti Jämsää. Whii. Kivaa, kivaa.

Kovin kesäinen fiilis. Mukavaa.

"Niin aurinkoinen aika tää. On pyörinyt maapallo ympyrää ja tuonut kesän taas maahan jossa usein palellaan. Ja ihmiset tään kylmän maan ne alkaa jälleen katsoa toisiaan. Niin hetken aikaa taas, kaikki toimii niin kuin kuuluis toimii..."