Opettaja T. ja kirottu kansio on ollut muutaman kirjoituksen pääaihe. Niin tämänkin. Ajattelin, ettei enää tarvitsisi kohdata, mutta toisin kävi.

Haettiin tänään kansiot ja todettiin, että hyvä kun niitä on edes aukaistu. Ei mitään merkintää, ei yhtäkään kommenttia. Kummasteltiin asiaa porukalla ja lopulta lupauduin käydä kysymässä asiaan selvennystä. Virhe, virhe, VIRHE. Kysyin asiaa oikeasti ihan kohteliaasti ja kerroin, että olimme kaikki yhdessä asiaa pohtineet. Virhe. Virhe oli varmaan ylipäätänsä sanoa yhtään mitään. Asenteeni oli hyökkäävä, en osaa yhtään miettiä opettajan asemaa, työt palautettu vääränä päivänä (ei edes ollut) ynnä muuta paskaa. Suoraan päin naama. Kiitos vaan ihan helvetin paljon. Yritin olla kohtelias (toisen ryöpytyksestä huolimatta), mutta sekin tuntui olevan virhe.

Kävin ilmoittamassa tilanteen luokalla, mistä seurasi yleinen avautuminen aiheesta. Ok, aika moni on tässä vaiheessa kevättä väsynyt ja joo, aika monella on kiire. Siitä huolimattakaan se ei ole opiskelijoiden vika tai ainakaan sitä ei tulisi kaataa yhden opiskelijan päälle. Toivottavasti Sari sanoo sille naiselle pari valittua sanaa, eli meidän terveiset.

Palautteet kuulemma saadaan jossain vaiheessa. En tiedä enää edes, haluanko sitä. Olen suhteellisen varma, että palautteessa tulee jotain henkilökohtaista paskaa, mikä ei edes kuulu kurssiin. Vitutus nousi taas tuon ihmisen takia ihan huippulukemiin.

Jaana lähetti juuri sähköpostina vähän kiroilevia siilejä. Kiitos! Nuo ovat niin hyviä (ihan sopivia viime päiviin), haaveilen kovasti niistä ihan kirjaversiona.

Luuhasin puoli päivää Lauralla. Nyt on kummankin hiukset värjätty eikä omaan päähäni edes tullut vetyperoksidia. Api oli sangen pelottava otus ("-Ei kukaan voi tota oikeasti pelätä." "-Eipä. Ihan yhtä rauhallinen olo on kuin silittäis jotain leijonaa..."), mutta en kuitenkaan tullut syödyksi. Ja huomenna etsimään vaatteita.

Pitäisi etsiä jotain syötävää, pitäisi siivota, pitäisi tehdä vaikka mitä. Tekis mieli vaan hautautua peiton alle. Tiedän, että se nainen ois todennäköisesti kilahtanut tänään kenelle tahansa, mutta eipä se tieto paljon lohduta. Ehkä se tästä...