Toinen valintakoe takana. Luulen, että kirjallinen koe ja ryhmätilanne menivät hyvin, yksilöhaastattelusta en olisi niinkään varma. Juhannukseen mennessä tiedän, vaikken juuri nyt kovin luottavainen olekaan.

Päivä oli kuitenkin kiva. Yksi entuudestaan tuttu ja muutama uusi mukava ihminen. Koska aikaa oli runsaasti, harrastimme kahvittelua ja yleistä hengailua. Mukavaa. Harvat ihmiset voivat sanoa polttaneensa nenänsä ja poskipäänsä valintakokeissa, mutta minäpäs voin. Nii.

Makasin päivällä muutenkin auringossa ja onnistuin saamaan punaisen lisäksi myös jotain muuta väriä ihooni. Jos aamulla on yhtä hyvä ilma, voinen jatkaa löhöilyä. Yritän nyt ottaa tästä kaiken irti. Kurjaa vain on, että kämppä on yöllä kuin sauna ja nukkuminen on lievästi tukalaa. Tuuletin olisi kiva.

Loppuviikosta toivottavasti Semmareiden keikkailua ja Sataman yötä ja mahdollisimman paljon kivoja ihmisiä. Havaitsin taas kaipaavani joitakin niin paljon... Oih voih.

"Miten voikaan olla mahdollista? Että kaikki rahansa pystyy tuhlata eikä omatunto edes kolkuta. Kaikki rahansa pystyy tuhlata, viimeistä penniä myöten levykaupassa..."