Niinpä niin. Aikaa taas kulunut, joten ehkä jotain voisi kirjoittaa...

Harjoittelu päättyi eikä siitä ihan ilman kyyneleitä selvitty (olen varsinainen nti nyyhky, voi ärsytys). Sain valta vasti kehuja useammalta taholta ja mitä jännemmistä asioista. Kiitos vain. Lisäksi sain oikein hellyttävät läksiäislahjat, ihunia.

Eräs oppilas, jolla on suuria vaikeuksia kiintymyssuhteiden/aikuisiin luottamisen kanssa, kiintyi sitten jotenkin syystä tai toisesta minuun ihan täysin. Viimeisen viikon keskustelimme joka päivä siitä, miksi lähden pois, onko pakko, voisinko jäädä, montako päivää lähtöön on, tulenko takaisin ja koska tulen takaisin. Taustat tietäen toivoin niin kovasti, ettei olisi tarvinnut lähteä, että jokin asia olisi ollut pysyvää. Aina kaikki ei vain mene niin kuin toivoisi...

Muutama keikkakin takana. Viikko sitten perjantaina Markus raahasi minut (olin todellakin puhelun tullessa menossa nukkumaan) katsomaan Nirvana Tributea. Ihan hyvä keikka (alkuperäiselle ei tietenkään vedä vertoja), oisi ollut varmasti parempi jos olisi väsyttänyt vähemmän. Sitä paitsi kuulin ennen keikkaa Eläkeläisten version biisistä Smells like teen spirit -oi miten hilpeää! Nyt perjantaina olimme taas Nooran kanssa nauttimassa "Viiden tähden festareista". Tuli nähtyä Dave Lindholm, Miljoonasade sekä Zarkus Puossa & Tuomo Dahlblom. Lyhyitä keikkoja (homman idea), mutta kivaa oli.

Keikka(/keikkoja) luvassa myös lähitulevaisuudessa. Olen kokonaan unohtanut hehkuttaa, mutta sunnuntaina 22.4.2007 klo 16.00 luvassa Semmareiden keikka. Whipii! Tätä taas on odotettu. Lisäksi tuon keikan seura tulee olemaan kerrassaan loistavaa... =)

Huomenna pitäisi valua kouluunkin. Vaatimattoman kuukauden tauon jälkeen voi tuntua vähän oudolta... Ja kaikki harjoittelun kirjalliset tehtävät tekemättä... Jotain tänään aloitin, mutta kovasti nuo ovat levällään... Lisäksi tänään oli jälleen niiiiin hieno keli, että oli pakko pistää nenä ulos eikä homehtua sisällä.

Nyt jokatapauksessa katsomaan uusia Selviytyjiä. Ihan kuin en jo muuten katsoisi liikaa televisiota, koukutan varmaan tuohonkin itseni...