Olen taas päivittänyt kovin aktiivisesti, edellisestä kirjoituksesta näyttää olevan melkein viikko.

Viime viikko meni jotenkin ohitse. Olin töissä, kävin lenkillä, ajattelin aivan liikaa ja epäilin jo jossain vaiheessa romahtavani. Välillä tuntuu vieläkin siltä. Ehkä tämä tästä.

Olen jo muutamaan kertaan maininnut, että tahtoisin luistelemaan. Tämä toiveeni toteutui torstaina; kävimme muutaman luokan kanssa järven jäällä luistelemassa. Ehdin jopa teroituttaa luistimet ennen luistelua, joten oli mukavaa. Mukavampaahan tietenkin olisi ollut, jos jää olisi ollut vähän paremmassa kunnossa. Ja tietenkään ei ole sama asia mennä luistelemaan työaikana oppilaiden kanssa kun vapaa-aikana. Mutta olen käynyt luistelemassa ja aion mennä uudestaan, kunhan pakkanen taas hieman hellittää. Nilkkakin jopa kesti - ainakin jotenkin.

Eilinen päivä oli hyvin sosiaalinen. Kävin Jaanan kanssa lenkillä, jonka jälkeen kulutimme aikaa erityisen laadukkailla tavoilla. Paljon iloa voi saada muun muassa soittoäänistä, älykkyystestistä (somewhat intelligent) sekä amerikkalaisten omituisesti lakipykälistä. Sen lisäksi, että jo seura oli kivaa. Jaana lähti jossain vaiheessa Ollille ja minä valmistauduin viettämään illan puutuillen. Toisin kuitenkin kävi. Jossain vaiheessa minut kutsuttiin saunomaan Ollille, jonne myös muut ihmiset saapuivat. Lisäksi jossain vaiheessa päätimme jatkaa matkaa baariin. Kylmän ilman vuoksi baarin valinta tapahtui aika pitkälle jonon pituuden perusteella. Päädyimme Part 1. Kyseinen baarihan on ollut Jyväskylässä jo ties kuinka kauan, minä vain en ole siellä vielä käynyt. Kieltämättä sitä tunsi itsensä aika vanhaksi muiden baarin kansoittaneen ihmisten joukossa. Mutta oli mukavaa, kiitos seuralle. Paljon suomipoppista ja lattaria eli tänään jaloissa on tuntunut, että viime yönä on tanssinut. Pöydällä tanssiminenhan tunnetusti on aina mukavaa... Vaikka suomipoppis-puolen dj ei oikein hommaansa osannutkaan (olen nykyään äärimmäisen vaikea ihminen tietyissä musiikkiin liittyvissä pikku seikoissa, hyi minua).

Joka tapauksessa, pilkkuun asti meni ja nukkumaan selvisin lopulta noin viiden aikaan aamulla. Tämä päivä on mennyt puutuillessa, vaikka krapulaa ei ollutkaan. Kävin jopa kävelyllä, tallustin tervehtimään Jaanaa ja Ollia ja noutamaan tavarani. Ulkona oli hieno ilma, hirmuisen kirkasta. Oli mukavaa kävellä ja aurinkokin tuntui lämmittävän (tai sitten kuvittelen, mutta oli kuitenkin mukavaa). Varpaani kuitenkin ovat edelleen jäässä, mutta sehän ei ole mitään uutta. Sormeni ja varpaani ovat aina hyvin kylmät.

Unelmakämppä alkaa tänään. Lisää riippuvuutta aiheuttavia sarjoja.

Kummipoikani on ollut taas ihan paras. Toinen oli tänään kovasti leikkiessään soitellut minulle ja kertonut äidilleen, kuinka "Hanna tulee kohta". Leikki oli jatkunut ja hetken kuluttua hän oli itse matkinut ovikellon ääntä, aukaissut oven ja ilmoittanut että "Hanna tuli". Voi pientä. On se niin mahtava. <3 Olisi ollut mukavaa nähdä, mutta tällä ilmalla auton käynnistyminen on vähän niin ja näin. Toivottavasti viikolla näemme.

Suunnittelen tässä samalla hiihtolomaa. Helsinkiin. Oikein mukavaa.

Ajatus pätkittää pahasti. Mielessä oli vielä monta asiaa, mutta ei tästä nyt tule mitään. Kannattaisi varmaan kirjoittaa useammin (ihan kuin jotakin oleellista olisi).