Viikonloppu alkaa olemaan ohitse. Huominen töihin meno tuntuu ihan oudolta ajatukselta. Tiedän aamulla toivovani, että saisin vain jäädä sänkyyn makaamaan.

Ajattelin varmaan tekevänikin jotain tänä viikonloppuna. Jäi tekemättä. Kävin tosin eilen pesemässä mummolla mattoja. Ihan kivaa, vaikka ennemmin sitä tekisi kesällä ja ulkona kuin talvella ja pyykkituvassa. Ompahan tehty.

Sain eilen allergisen reaktion jostakin, taas. Oli oikein rattoisaa olla riemunkirjava. Ei sillä, että sitä niin edustavalta tai nätiltä muulloinkaan näyttäisi, mutta eilinen oli taas niin mielenkiintoisen näköistä. Ja kun yhtään en tiedä, mikä sen tällä kertaa aiheutti. Ilmeisesti kasvislasagnessa oli jotain, mikä ei ollut hyvä ratkaisu.

Oli muutenkin eilen jossain vaiheessa todella heikko olo. Makasin vajaan pari tuntia vain sängyllä ja ajattelin liikaa. Väsytti, mutta nukkuminen oli täysin mahdoton ajatus. Vähän samanlainen olo on nytkin.

Viime yö meni taas painajaisten kanssa. Heräsin aina välillä, mutta kun nukahti uudelleen, uusi painajainen alkoi. Jossain unessa joudun kissoja, koiria ja kaneja täynnä olevaan luokkahuoneeseen (olin siis muka töissä). Menin tietenkin täysin tukkoon ja yritin paniikissa löytää allergialääkettä juoksemalla hysteerisesti ympäri työpaikkaa. Herätessä pulssi oli taatusti lähempänä 100...

Toinen järkyttävä herätys oli hyönteisunen jälkeen. Laitoin kaikki valot päälle ja tyhjensin kaikki petivaatteet sängystä varmistuakseni siitä, ettei niitä ämpärin kokoisia ötököitä ollut oikeasti sängyssäni. Ja unet ovat alitajuntaa, hohhoijaa. Mitähän on ensi yönä luvassa...?

Sain perjantaina kutsun pikkujouluihin. Todennäköisesti ainoat, mutta luultavasti jätän väliin. Mahdollisesti muuta tekemistä sille illalle. Toisaalta ei myöskään innosta kauheasti lähteä pikkujouluihin, joissa hyvällä tuurilla tiedän yhden ihmisen nimen ja muut ovat "terve"-tuttuja. Tämä vuosi menee siis luultavammin ilman pikkujouluja, mutta eipä voi mitään.

Yritän olla ajattelematta, kun olen sitä jo viikonloppuna ihan liikaakin harrastanut. Eikä se minulle ole mitenkään sopiva harrastus. Kun vain voisi sammuttaa ajatustoiminnan...

Tasan kuukausi syntymäpäivään.