Jos puhelin soi sunnuntai-iltana ja soittaja on työkaveri, ei tämä voi tietää mitään hyvää. "Ethän oo kipee? Älä vaan sano, että sullakin on kuumetta ja kurkku kipeä?" Huomenna ainakin kolme pois. Minä en ole yksi noista, olen ihan kiltisti menossa aamulla töihin. Toisaalta lähden iltapäivällä sovitusti aiemmin, joten en pysty venymään iltapäivän tuurauksien suhteen.

Tilanne vain rehellisesti sanottuna on nihkeä. Ensimmäisellä viikolla todettiin, että lukujärjestykset pyörivät hyvin, kunhan kukaan ei ole poissa. Tämä toimimattomuus todistettiin jo tässä muutama viikko sitten ja nyt sitten uudestaan. Whipii! Ja kun otetaan huomioon viime viikko ja kaikki tapahtumat, voisin veikata, että alkuviikko on yhtä hulinaa.

Eihän siinä, katsellaan mitä tästä tulee. Jos kaikki pysyisivät hengissä ja ilman suurempia vammoja niin ois ihan hyvä. Kiitos. Kerrankin kohtuulliset toiveet.

Käytiin eilen ajelemassa ja juttelemassa. Oli kivaa. Kuulin asioita, joita en olisi koskaan osannut arvata. Ihan hyvä fiilis jäi, toivottavasti minulla oli eilen yksi pieni suu ja kaksi suurta korvaa. Voimia sinne päin.

Menen tutkimaan, ovatko lonkeroni jo sulaneet (unohdin ne eilen pakastimeen) ja puutuilemaan tv:n ääreen.